Fressssssh

nedjelja, 20.12.2020.

Bojkot drugovi

Pozivamo sve slobodnomisleće blogere a pogotovo blogerice, nezadovoljne postojećom uređivackom politikom, te pogotovo činjenicom da neki Blogeri pišu na svojim blogovima što oni hoće, da se pridruže bojkotu.

Nećete valjda dopustit da vas oni koji pišu što hoće, i uredništvo koje ne postoji, posredstvom administratora koji dijeli satove po babi i po stričevima, sustavno ponižavaju.

Niste valjda toliko skloni mazohizmu da ćete uprkos svim tim zulumima i dalje pisati ovdje.

Bojkot treba trajati dok se ne oformi komitet koji će odobravati tekstove prije nego ih Blogeri objave, i striktno voditi računa o pravednoj podjeli satova.

Komitet trebaju sačinjavati, svi predstavnici nacionalnih manjina, ponosni nositelji majice s likom i djelom Će ge vare, svi s poremećajem seksualnosti, oni koji su prošli tečaj gledanja u Vadžajnu, oni koji su uvjereni da marihuana nije droga, dežurna stalkerica, i ljubitelji incestuozno erotske poezije.

Dok ne uspostavimo takav poredak, neće bit pravde na blogu.

Drugovi svak onaj ko je nezadovoljan trenutnom situacijom, a ipak svojim pisanjem daje legitimitet, ovoj uredničkoj politici i praksi da se po blogovima piše šta kome padne na pamet, je osoba nikakvih ljudskih vrijednosti, niko i ništa, ili je jednostavno toliko glup da ništa ne shvaća.

Svjedoci smo da ima i onih koji bi da svaki trinaesti komentar bude samo njihov i ničiji više, što je samo još jedan pokazatelj neviđene uzurpacije.

Zato bojkot braćo i sestre, bojkot do osnivanja komiteta.

- 20:13 - Komentari (32) - Isprintaj - #