Fressssssh

subota, 14.11.2020.

Glazbeni okus

Razvodi se Julia Roberts, jebiga mukte jon je sad, da se razvela prije par godina, i rekla Fresh ajmo probat zeru štagod, more bit da bi i prista.

Sad jon je gotovo, Fresh svoju Kiku voli ka oni smajlić sa srčekiman umisto očiju.

Kažu onda se Melanija Oće razvest od Trumpa, jebate kako će ona nać dilbera, zamisli kreneš da prostiš poljubit Melaniju, i sitiš se da je tu operira i oni naračasti, odma bi izvadija bruškin, Domestos i ono za očepljivat cijevi.

Ka šta smo svi informirani od izvora bliskih uredništvu, koje ka šta znamo ne postoji, danas je naslovnicu uredila Nisa, kako bi se barenko ublažila muška dominacija onog zlikovca Blogija.

Ne znan doduše na koji je način on muški dominantan, ali koga briga, lipo je da je Nisa na blog prinila dašak svoje izuzetne osobnosti.

Svima koji je poznaju nema potribe objašnjavat, zašto je meni tako draga.

Umra je Kićo, ni jedni kazetu nisan prisnimija toliko puta ka Kićinu Božićnu, u ono vrime kad su se kazete kupovale na šteke u Trstu, pa je tribalo svu rodbinu i žene šta su dolazile kod matere na kavu opskrbit s prisnimljenim Kićom.

Božićni ručak ni u kom slučaju nije bija dovoljno svečan ako se u pozadini nije čuo milozvučni Kićin glas.

Prvi korak najčešće neuspješne transformacije iz Jugoslovena u katolika, bila je nabavka Kićine kazete s Božićnim pismama.

Posli nan je najveći gušt bija kad bi se neki prijatelj ženija plavušon, prirodnom ili umjetničkom svejedno, u emisiji Po željama, inače najvećim šundom u povijesti šunda, naručit Zbog jedne divne crne žene.

Pivač je velik ako se njegove pisme pivaju u tuzi i u veselju, a takvih je sve manje, sve manje je i iskrenog veselja i tuge.

Ljudi su sve više nadrkani, pa je i glazba takva, Milu vremešnog pankera moreš pivat jedino kad si nadrkan, zato Mile nikad neće bit Kićo.

Moja prijateljica Nisa nije od onih koji se ispod svakog posta moraju posrat ka galebi jer su tako silno zaljubljeni u svoj avatarčić, ali ćete je uvik nać kako daje podršku bilo kome ko se bori s nekakvim problemima, a svi znamo da je jedini ozbiljan problem zdravlje, a sve ostalo je kmečanje.

Eto to je eklatantan primjer velikog pivača, u odnosu na nadrkane prolazne pojave, Moja prijateljica Nisa je jača nego Madona, Lady Gaga, Dua Lipa, Šaćira, i Rijana zajedno.

Sve moje prijateljice su takve, ja naime slušam samo one, koji imaju pisme i za tugu i za veselje.

Takav mi glazbeni okus.



- 07:02 - Komentari (16) - Isprintaj - #