Fressssssh

četvrtak, 05.11.2020.

Kuna po kuna Hygge


U nesvrstanon i prijateljskon Danskoj, otadžbini princa Omleta, šta je reka il će bit, il neće Oće ubit sedamnajst milijuna kuna

Ne kuna ka novci nego kuna ka životinje

Da ne kompliciramo sada sa time da su kune nositeljice virusa mutanta koji ne postoji, zadržat ćemo se na činjenici da Danci, koje nam kojekakvi šupci nerijetko nameću ka uzor, uzgajaju milijune kuna, ka životinja ne ka novaca, koje onda kolju i od njih radu bunde, za sisate influjencerice.

Da me je neko jučer pita, zakleja bi se da u civiliziranoj Europi to više niko ne radi, kad ono Hygge, ili u prijevodu kurčina.

Da ne bi sve proteklo u krvoločnom i negativnom tonu, Dat ćemo zeru podrške našem kolegi Blogiju, kojega sustavom maltretiraju fotografi idijoti, smrdljivice s uskličnicima, i druge manite žene brez obraza i imalo časti.

Zato braćo i sestre Blogeri svi skupa za našeg Blogija zapivajmo pismu Kasap iz Đakova, generala Vasilija Mitua, i vokalno instrumentalnog sastava Živo blato.

Molim kolegicu Julku da u komentaru meti link od pisme pošto ja to neznan, iako me je Nisa tries puta učila, more i neko drugi ko zna, ako se ne boji Julke.

- 20:09 - Komentari (19) - Isprintaj - #