Fressssssh

utorak, 29.09.2020.

o volovin i jupiterovin

Precjednik države je posjećivao ilegalni klub, u kojem se odvijala nezakonita djelatnost, koruptivne radnje, izbjegavanje plaćanja poreza, i po svemu sudeći organizirana prostitucija, a sve za vrijeme dok je bila na snazi zabrana okupljanja, i rada ugostiteljskih objekata.

Šta mislite koliko bi u nekoj normalnoj demokratskoj zemlji takva individua još bila presjednik.

Jedino šta je triba reć je drugovi i drugarice, oprostite što sam izigrao vaše povjerenje, i dat neopozivu ostavku.

Zanimljivo je kako objektivni i profesijonalni mediji, blago reagiraju na ovu sramotu, tako da čak ni adezeove ministre ne napadaju, koji bi odma tribali slijedit precjednikov primjer, isprika pa ostavka, i tako svi koji su na državnoj sisi, a sudjelovali su na partyima.

Mene recimo neopisivo čudi kako i kod nas na blogu, nema nikoga da digne svoj glas i kaže, ovo šta rade bivši članovi partije, antifašisti i ateisti je sramotno.

Svi brojači lososa mukom zamukoše.

Vendel hoće udomit svoju maloljetnu sestru Unu, koju je centar za socijalni rad odveo, ne pomaže ni to što joj je brat, ima stan, zaposlen je i pripadnik romske manjine, jedino što je Vendelu preostalo je da se deklarira kao homoseksualac, i javi se Jeleni Veljači.

Na blogu nema ništa novoga, kolega Jelen je i dalje izložen nesmiljenom mobingu od strane mediokriteta, ali to i nije ništa novo,ljudi se oduvijek najteže nose s vlastitom prosječnosti.

Idem sa imam novi veliki Linde viličar, ne mogu dangubit sa vama.

- 10:43 - Komentari (14) - Isprintaj - #