Fressssssh

petak, 25.09.2020.

90 dana do Božića

Ovo je strašno, niko još ne piše o jeseni, niko ne piše ni o Klubu korumpiranog bivšeg člana esdepeja, bivšeg člana aenesa, koji su posjećivali bivši precjednik, Stipe Mesić zvani Burduš, i aktuValni precjednik zvani slučajni Idiot.

Kako je krenilo neće niko tit pisat ni o komercijalizaciji Božića, što će bit nečuveno i izazvat tektonske poremećaje.

Jeste primjetili kako među novim blogericama koje Blogi vata okolo ka pokemone imaju dvi, tri glupače par excellence, ono baš tuke.

Sigurno ste primjetili da sam zeru manje aktivan na blogu, ne stignem niti pročitat šta pišu oni koji su mi dragi, to je zato šta imam puno posla, pa smo radili do kasno na večer, tako da vi koji ste se pripali da vas ne volim, se morete komodno opustit.

Sutra su izbori u partiji, koju više niko ne jebe dva posto, Srbi i Jugosloveni, su našli nove favorite, u nadasve ljupkoj Katarini Peović, i ženi od Vremešnog pankera Mile.

Oni pacijenti koji još nisu shvatili koliko im je partija u kurcu, shvatit će nakon izbora da more i gore od Bere.

Oćete li se vi cijepit protiv gripe, ili vas je straj da vas Bill Gates ne čipira, ja ću se cijepit, jer imam u obitelji članove koji ni gripu ne smiju dobit, za koje bi sve uradio pa i dopustio Billu da me čipira.

Jeste primjetili kako se precjednik usplahirijo.

Šta vi mislite zašto?

- 19:49 - Komentari (31) - Isprintaj - #