Fressssssh

utorak, 22.09.2020.

Distinkcija

Nakon začudno uspješne kulturne manifestacije, printanja tri de klitorisa, kako bi se otklonio gorak okus od financijskih malverzacija, u europskoj prijestolnici kulture Rijeci, održalo se i mećanja petokrake na neboder.

Petokraku je uradio Nemanja, i pokaza svima kako umjetnost nema granica, šta naravno običan svit nemore razumit.

Uprkos tome šta su Jugosloveni, ka šta je i sam Nemanja i neki Blogeri, Veselin Šljivančanin, i Ratko Mladić, ponosno nosili petokraku dok su klali po Vukovaru i Škabrnji, što su dečki s petokrakama, ubili i dvjestotinjak Riječana, što su u Slavonskom Brodu samo 1992 ubili dvadeset sedmero djece, nemanja je napravijo dobru a ne zločestu petokraku.

Slijedeći Nemanjin poučak, o dobroj i zločestih petokraki, tribali bi na isti način razdvojit dobri i zločesti Za dom spremni, pa za svakog od sedamsto poginulih Hosovaca, saziđat jedan lipi veliki Za dom spremni, naravno dobri ne zločesti, da ne bi slučajno uznemirili nekoga.

Jebate jesmo i mi Hrvati u kurcu, da ne bi Nemanje nikad ne bi naučili Radit distinkciju, ajme koja lipa rič, između dobri i zločesti petokraka, i Za dom spremni, zauvik bi ostali neuki.

Vako nas Nemanja slaveći propali totalitarni projekt, okupacije ove prelijepe zemlje, nastao i skončao u krvi, mećući simbole okupatora po neboderima uči distinkciji.

Šteta jedino šta nije tamo na vrh nebodera, kod petokrake, nije metijo i ogromni isprintani tri de materin klitoris, tako da se vidi iz koje pizde materine Nemanja i njemu slični izgmižu.

- 06:48 - Komentari (14) - Isprintaj - #