Fressssssh

nedjelja, 20.09.2020.

Sedmi dan

Već godinama ustavni sud vrši nasilje nad pravom, pravdom, voljom naroda izraženom na referendumu, željom naroda da odluči na referendumu, i naravno nad ustavom.

Nije to ni čudo, naime ustavni sudac može postat i automehaničar ako se političari tako dogovore.

Političari pak, to znamo, vrše nasilje nad onim dijelom naroda koji ne dijeli njihov svjetonazor ili interese, pa kad se sklope truli kompromisni odnos između dvije ideološki i interesno suprotstavljene partije, imamo to što imamo.

Nakon Korona idiota koji su predvođeni Tonijem Cetinskim, jučer su i Šupak idioti paradirali po Zagrebu predvođeni prvim pederom partije koji je izišo iz ormara kad ga je dilber naprokida.

Kad se samo sitimo hajke na don Jozu po vokaciji idiota i četrdeset katolika, tribalo bi nam bit neugodno, ipak je don Jozo sa svojima slavio Boga, za razliku ovih koji su slavili šta Toni Cetinski neće cijepit mater, i ovi drugi šta su slavili jer se član partije jebe u guzicu.

Kako god što su vremena bremenitija to idioti djeluju nakaradnije bez obzira što slavili.

Zadnjih dana se puno priča o maskama, imamo cijele pokrete koji se bore da se ne nosi maska u deset minuta dok si intersparu.

Iz toga je vidljivo koliko je osoba smanjene inteligencije, koje se boje maske, one s nešto većom inteligencijom obuzima strah zbog činjenice da je maska najbolje što nam znanost može trenutno ponuditi.

Šta san ono bijo namislijo reć za ustavni sud, aha, jebiga ako ste šutili ili odobravali kad je ustavni sud tvrdio da život ne počinje začećem, ili da muškarac koji to silno želi more postat žena, ili da Glasovi Srba na izborima vride više od glasova Hrvata, i svi vi koji ste šutili kad je Lovro Kuščović brojio potpise, imate bolji ustavni sud nego ga zaslužujete.

- 09:04 - Komentari (41) - Isprintaj - #