Fressssssh

subota, 12.09.2020.

Kjutis




Obzirom da revno pratite događaje u zemlji i svijetu, s posebnim akcentom na kulturu, siguran sam da ste primjetili da se vodi rasprava o filmu Cuties, u kojem skupina jedanaestogodišnjakinja twerka.

Kao što smo mogli saznati iz sredstava javnog priopćavanja, desničarske organizacije u Amerikami protestiraju protiv prikazivanja navedenog filma.

Progresivne i liberalne snage pak kažu kako desničari ne razumiju umjetnost, i da je autorica pretjeranim seksualiziranjem djevojčica, u stvari htjela ukazat na pretjerano seksualiziranje djevojčica.

Umjetnica je umjetničku slobodu iskazala naime tako da je snimala međunožje jedanaestogodišnjakinja, dok tresu guzicom i izvode pokrete koji izgledaju, da citiram Martinu Tomčić, kao poziv na parenje.

Zaostali desničari jednako tako neće razumit kad ta umjetnica ili neka druga snimi film u kojem će neko jebat jedanaestogodišnjakinju, a sve kako bi ukazala na problem pedofilije, pri tom će se Morat pazit da međunožje jedanaestogodišnjakinje bude u krupnom planu za vrijeme penetracije.

Mislim stvarno ti desničari nikako ne razumu te umjetničke slobode.

- 20:45 - Komentari (21) - Isprintaj - #