Fressssssh

srijeda, 02.09.2020.

Amy




Amy je ustala ranije nego obično, dok su sunčeve zrake bile još prilično ukošena prema istoku, i nešto prtljala po objektivu, jer je tila slikat guštericu u velikom formatu, da pripadne Clinta, koji jon je iša na živce jer nikako nije moga bit ka Ragnar.

Bilo jon je smiješno gledat te žene, kako se zatelebaju u Ragnara, pa je bila ponosna što mu je ona odolila, doduše morala se tješit Clintom, i onim balavim ovisnikom o šećeru, ali što je tu je.

Bilo je dana kad su je svi nervirali, a neki su je nervirali svaki dan, nervirala su je i njena ograničenja, pa je maštala kako lebdi na oblaku ko Valkira gađa zle žene šurikenima, i svako malo nahuška Ragnara na njih.

Znala je da muškarcima ne može a ženama ne smije vjerovat.

Clint je zapalija duvan i gušta u zalasku sunca, baš je bilo lipo mirno, iako ke slutilo na nevolju uvik su ti veličanstveni purpurni zalasci prizivali burna vrimena.

Pričalo se da s istoka dolazi sultan Suljo sa Turcima i poturicama, a sa sjevera neki divlji Ragnar.

Kako se budu približavali tako će ženske bit sve luđe, ni jedna neće tit Ostat neudata, pa će sve ka ona Amy manitat u vjenčanicama okolo, kad uspaljenice navalu, cila arija će mirisat po spremnosti na seks, Lampat će munje i gromovi, najbolje bi bilo uteć negdi i dobro se sakrit.

Još je ona Amy mila majka, kakve su ove druge, ka Mađarske vižle kad se tiraju.

- 18:15 - Komentari (21) - Isprintaj - #