Fressssssh

petak, 21.08.2020.

Ima grčova

U Nemačkoj ima više pasa nego dice, pa nije ni čudo da država Nemačka s Anđom na čelu kolone više vodi računa o pasin, nego o dici,
Nemački pas nesmi bit pretio, nego dobro izvježbat, pa i zato švabice moraju dvaput po uru vrimena dnevno šetat.

Obziron da naši neradnici, očajne kućanice i pensijoneri, pa i prosvjetni djelatnici uštrajku, neće bit dovoljni, pase mogu šetat i alahu akbari, ionako ih par milijuna ne radi ništa.

S dicon je druga situVacija, švabice su emancipirate pa se jebu samo iz zadovoljstva, ništa reprodukcija, neće niko od nji napravit strojeve za rađanje, da in dičurlija razvlaču sise, pa onda dice i nema.

Ovo nešto šta se rađa sve više se zovi, Aisha, i Muhamed, pa je za očekivat da Semir u kobri jedanest dobije uskoro partnera Abdulaha
Sve bliže smo tome da se u Nemačkoj rodi više Turaka nego Švaba

HomoseksuValni lobi na blogu je po saznanjima kolege Kupusa koja se temelje na znanstvenim spoznajama bliskim istrazi, onemogučio da se u komentarima na anketi mogu mećat gifovi sa sisama.

To je to šta povezuje žene i homoseksuValce, ni jedni ni drugi ne mogu podnit sritnog muškaraca.

Projekt svake žene i svakog homoseksuValca je učinit muškarca nesritnin, oduzet mu svako veselje, a pogotovo gifove sa sisama.

Ka šta je reka drug Moša Pijade, drugovi mi moramo prouzročit šta više nesriće, jer samo nesritan seljak će onda prić komunistin i pridružit in se.
Istog principa se ka šta smo rekli držu i žene i homoseksuValci, ka šta su partizani seljacin uzimali prasad da bi bili nesritni, tako oni nama uzimaju sise.

Žene su inače fenomeni, eno recimo Doris nacijonale Pinčić, je odabrala šonju kojem je oduzela identitet, i napravila od njega muza od Doris Pinčić, i onda se posli zapanjila kad je skužila da je nesriknji kolutićavac naša neku da ga mlati reketom od Ping ponga po guzici dok jon on cucla tak od čizme, ko zna more bit i da mu je oni mali ventilatorčić uvalila u guzicu pa je onda on glumija helikopter.

Idem sad nać nešto s magnezijom protiv grčova, ne da mi se dangubit s vama.

- 18:13 - Komentari (29) - Isprintaj - #