Fressssssh

četvrtak, 20.08.2020.

Jel malo dva puta na dan

U ovom nadasve uspješnom hrvanju s koronom, u kojem je naša mila domovina, postigla zavidne rezultate u prvoj fazi, relativno bezbolno prebrodila prvi udar ekonomske krize, i ostvarila rezultate u turizmu iznad svih očekivanja, što je u našem blogosvemiru imalo za posljedicu da sve slobodomisleće i antifašistički nastrojeno blogopučanstvo šuti ka popišano, jer se valjda tako i osjeća.

Teoretičari zavjere pak s druge strane, predvođeni eminentnim stručnjakom Tonijem Cetinskim, su sad u čudu jer ih niko ne jebe dva posto, niti se razgovara s njima.

U Nemačkoj, najpoznatijoj po tome šta tamo radi naš Euro, i još neki ponosni nositelji maski i vizira, donose zakon po kojem će se pasi Morat šetat dva puta po uru vrimena dnevno.

Jebate koji će to prizor bit kad šesnajst milijuna švapskih pasa izađe u šetnju, i to dvaput jer dvaput je dvaput.

To je izuzetna prilika za našu prekrasnu zemlju.

Recimo mogli bi Napravit ugovor sa Nemačkon da svi nezaposleni, očajne kućanice i pensijoneri odu u Nemačku šetat pase.

Recimo neki pensijoner koji dangubi na blogu, osan uri šeta pase, po deset ojra ura, to je dvi iljade i četristo ojra misečno, o očajnim kućanicama i bresposličarima da ne pričamo.

To bi bijo izlaz i recimo za prosvjetne djelatnike, da ne moraju štrajkat za tries ojra misečno, mogli bi dostojanstveno šetat pase za masu novaca.

Nekad sam ima pasa, Nemačku ovčarku po imenu Bessie, koja je zato šta je moj mlađi sin bio katastrofa od diteta, pa smo svi vikali na njega, odlučila njega čuvat, pa bi kad bi on iša popodne ubit oko ležala ispod kreveta i čuvala njegove šlapice, tako šta je bila sprema otkinit ruku onome ko ih takne.

Njen sin, od pasice Bessie naravno je bio vrlo sličan mom mlađem sinu, naki blesast je stalno radio pizdarije, pa smo i na njega svi vikali, a stara ga je i ganjala s metlom, pa mu je metla bila zakleti neprijatelj.

Pasi su šetali po cili dan pa nismo tribali angažirat pensijonere, za koje bi prije nego ih pošaljemo u Nemačku tribali organizirat tečaj kung fuja.

Ko zna šta će se desit kad među oni šesnajst milijuna pasa, izađe u park pa kad rotweiler Odin, prožvaće čiuvavu Aladina.

- 19:16 - Komentari (27) - Isprintaj - #