Fressssssh

srijeda, 12.08.2020.

Svakodnevna jadikovka

Bože našta vam liči ovaj Blog.
Čovik vas ostavi pet dana same, i vidi šta učinite.
Da vas je misec dana tako same ostavit imali bi medicinski fenomen, bili bi udarna vijest, čudnovata pandemija safatala bloghaer, skoro svi Blogeri pomrli Od dosade.

Jel stvarno toliki problem sad kad nema Eura da nas uveseljava kolekcijama sisa, slikat sise i metit sliku na blog, ima li Euro pravo na godišnji, jebate gori ste od one Anđelije, Arbeit macht frei.

I nemate se šta vadit da su vam sise nikakve, svi ste eksperti za fotošokiranje, sve učen svit.

Dobro niste sve vi krivi, ima nešto i u uredničkon politici.
Svi smo svidoci šta se dogodi kad ovi škrtci neće da Plate pedest eura za anketu nego sami to smišljaju.
Imamo to šta imamo.

Nego jeste vidili vi kako je vruće, na poslu crknen od vrućine, pijem ko deva, tries litara svačega dnevno, i onda kad dođem doma samo se istuširam i niti ne trepćem, nego čekam noć da se normalizira temperatura.

Sutra opet idem malo na more, pa ću slikat neku stinu i zeru mora, samo da vidin Oće li ona Penelopa šta progoni kolegu Bajkera i meni ostavit oduševljeni komentar.

Jebate mene je stra za čovika, on je nako cili dobar, a ona mi pari ka neka likuša iz fatalne privlačnosti.


Čuj Penelopa i to anonimna, a more bit da je to oni Dream, naša ženu u sebi pa se upucava Bajkeru, vidit ćemo Oće li Počet mećat linkove od pisama.

Idem se sad aktivno odmarat, dok zeru ne zaladi, a onda ću vidit šta ću.

Vi u međuvremenu morete imat vježbu, izađite na ponistru i šaljite poljupce, svima koji ih tribaju, evo recimo mojoj frendici Sarah be.

- 18:06 - Komentari (40) - Isprintaj - #