Fressssssh

nedjelja, 09.08.2020.

O krečenju i preseravanju

Proša je još jedan tjedan, u kojem smo s našom braćom Srbima proslavili veliku povijesnu pobjedu, nad Srbima.
Precjednik Slučajni je reka da više nikad neće bit Jugoslavije, tako da je tjedan bijo za velik dio blogerske populacije nako više sado mazo karaktera.

Napustio nas je i Rajko Dujmić, dugogodišnji ovisnik, obiteljski nasilnik i zlostavljač, o kojem se još uvijek u medijima piše kako spada sve najbolje, ko zna more bit da će se i o onome Weinsteinu kad umre samo pisat da je producira sve šta je nečemu sličilo, a niko neće pričat o tome da je što milom, i nešto više silom jeba sve šta je tilo glumit.

U komšiluku je bijo igrokaz sa traktorima i jugićima, pa im je njiov precjednik poznat po tvrdnjama da okupirani dijelovi Hrvatske nikad više neće bit Hrvatska, od milja zvan pičkousti, tumačijo kako su za sve krivi Hrvati ilitiga ustaše koji su eto silom htjeli oslobodit svoju zemlju od mrskog agrasora, umesto da su ko on ljubazno predali svetu srpsku zemlju koja se zove Kosovo.

Javio se i Notorni Milorad, kaže da se Hrvati i Srbi ne mogu izmirit, ako se ne izmiru Srbija i Hrvatska, ilitiga u prenesenom značenju je poručijo Anemičnom, džaba si krečijo.

Međutoa Anemični će Notornog bude li se previše poveziva s Pičkoustim, jednostavno izignorirat i Učinit nevažnim, što je u stvari oduvijek i bio.

Hrvatski Srbi se naime ne moraju nikome ispričavat ako to ne žele, ne moraju slavit Oluju niti bilo što drugo što ne žele, ne moraju niti živit u Hrvatskoj, jednako kao što ništa od toga ne moramo ni mi Hrvati, ili bilo tko drugi.

Kao što reče precjednik, Jugoslavija u kojoj se moralo koješta i nije smjelo koješta više ne postoji i nikad je neće biti.

Lijepo bi bilo da se hrvatski građani srpske nacionalnosti, prestanu preseravat, emancipiraju i shvate da žive u Hrvatskoj jer oni tako žele, valjda zato jer su uvjereni da je Hrvatska bolja zemlja nego Srbija ili neka druga, bilo bi također lijepo da to svoje iskustvo života u civiliziranoj zemlji, podijele i sa svojim sunarodnjacima koji su bili manje mudri, ili lošije sreće pa su poslušali idiote koji su ih i uvalili u nevolju, i otišli iz Hrvatske, te da ih pozovu da se vrate.

Zamislite braćo i sestre da nije bilo Srbijanske pobune i agresije na Hrvatsku, da nije bilo ideje velike Srbije, dvadeset tisuća ljudi ne bi bilo ubijeno, pola milijuna Hrvata ne bi bilo prognano, sto sedamdeset tisuća Srba ne bi bilo prognano, desetci tisuća kuća ne bi bili uništeni, ušli bi u EU cijelo desetljeće ranije, bili bi barem dvostruko bogatiji nego što smo sada.

Zato svi mi hrvatski građani bez obzira na nacionalnost moramo Notornom i Pičkoustom reć, odjebite idioti, dovoljno ste zla uradili, nećete u Čavoglave niste Niprije.



- 14:40 - Komentari (23) - Isprintaj - #