Fressssssh

nedjelja, 02.08.2020.

Drugi post danas

Prajmminister Anemični, obzirom da mu mater nije dala da ide u domovinski rat, priprema teren za konačni obračun s partizanin.

Svi naši prijepori, i ove cirkusarije oko odlaska Srbina u Knin, koji dobija publicitet ka da tamo idu Šaćira i Rijana izvodit lezbijski performans, a ne neki šonjo, proizlazu iz pogrešnog odnošaja prema partizanin.

Cilo vrime se pokušava doseć taj civilizacijski nivo u kojem ćemo poštivat žrtvu bez obzira koje vjere, boje kože, nacionalnosti ili seksualne orjentacije bila.

Da bi mogli poštivat žrtvu moramo identificirat i osudit zločinca to je osnovni preduvjet bez toga ne ide.

Svi znamo da je ta osuda kad su jugoslovenski partizanski zločini u pitanju izostala i da se ta stranica povijesti nemore zatvorit dok je ta rana otvorena, zato anemični izvodi ovaj igrokaz pod radnim nazivom Srbin u Kninu, Međed u vaseljeni, a bit će ih još dok anemični konačno ne zabrani Za dom spremni, kriminalizira jugoslovenski komunistički pokret, zabrani ćirilicu u Vukovaru, i trajno definira Zločinački karakter srpske agresije na Hrvatsku.

Pri tom će mu najviše pomoć Milorad Pupovac, notorni četnik koji će za pare uradit sve, i koji misli da će na koncu naguzit Anemičnog, i sačuvat vječni plamen Velike Srbije.

Notorni je inače zajeban igrač, ali Anemičnom nije dorasta, ne znam je li Anemičnom u ovom trenutku iko dorasta.

Mala Anja je držala govor u Saboru, kako je bila u koloni kad je bijo IMT reli Knin - Užice.

Mala Anja nije rekla ništa o onim kolonama prije, o pola milijuna onih drugih koje su njen ćaća i ekipa gonjali, i klali ako su ih ufatili, nije ništa rekla o 16000 poginulih, prije nego šta je nju ćaća metio na traktor, koji su poginuli jer je njen ćaća skupa s ekipom mrzio Hrvatsku.
Mala Anja nije rekla da nije bilo njenog ćaće i njemu sličnih da ne bi bilo ni jedne kolone pa tako ni te u kojoj je bila ona.

Samo su Anjin ćaća i njemu slični trebali poštivat rezultate referenduma o neovisnosti, provedenog temeljem ustavnog prava na samoopredjeljenje, i ne poubijat svoje sugrađane radi zločinačkih fantazija o velikoj Srbiji.

Zato nama ne treba nikakvo nasilno pomirenje, nama treba primjerena kazna za sve zločince, počevši od Anjinog ćaće i njemu sličnih zbog kojih su mnoga djeca pa na koncu i mala Anja bježala iz svojih domova.

Ja još i nekako mogu, ako mi se hoće, oprostit Anjinom ćaći i njemu sličnima što su pokušali prognat moju djecu i mene ubit, ali Anja ne smije nikako, jer to što je Anjin ćaća uradio to se svojoj djeci ne radi.

- 17:59 - Komentari (18) - Isprintaj - #