FreshCaYg

petak, 31.07.2020.

1809 ti post

Naš precjednik ima vezano za trenutne zdravstvene peripetija koje se događaju u vaseljeni vrlo slične, ili gotovo potpuno iste stavove ka Trump ili onaj Brazilac Bolsonaro, šta je lipo, jer eto i mi konja za trku imademo.

U Srbiji je velka galama zato šta Srbin Oće ić na obilježavanje Oluje u Knin.

Neko neupućen bi se upita u čemu je stvar, pa i do sada su Srbi išli na obilježavanje Oluje

Recimo kad je naš precjednik idiot koji ima karijes, bijo prajmminister, onda je na obilježavanju bijo, Srbin Branko Grčić, Srpkinja Milanka Opačić, Srbin Boris Lalovac, Srbin Željko Jovanović, i ostali međutim to nije izazvalo nikakve prijepore, jer ti Srbi nisu bili pod kapom Milorada Pupovca.

Dakle moremo zaključit da u Hrvatskoj imamo dvi vrste Srba, jedna su oni koji u većoj ili manjoj mjeri prihvaćaju Hrvatsku, koji su djeluju unutar hrvatske ljevice, i druga okupljena oko Milorada Pupovca koja njeguje vječni plamen Velike Srbije.

Ode je super cvrčki pivaju pismu u ovin borin u Šepurinama ka maniti, vali se razlivaju po žalu, ima zeru bave, saću skupit zeru šišaka da iman kad buden ložija gradela.
Baš volin kad naložim vatru da mi miriše smola iz šišaka.

Furešti je sve više pa smo danas utekli na plažu u Šepurine, tamo di je bila vojna baza, neki lumeni su istovarili kamijone šute, da se nemore uć tamo, sad kad je sve devastirano i opljačkano, ali srićom neki od nas znaju prečice, tamo je na plaži od dva kilometra bilo pet ljudi i baš je bilo lipo.

Kad je zapeklo onda smo utekli kući i stali u Plodajne kupit šta nan fali.

U biti prisustvo Korone se jedino u dućanima osjeti, dakle ona je još manje opasna nego karijes jer se ne triba gledat ljudima u zube, odma kad vidiš masku sve ti je jasno.

Mislim bilo bi glupo da naš precjednik svakome koga vidi viče zini, pa mu prigledava zube.

Inače na portalima o tim zdravstveno socijološkim temama su ostali samo idioti, u liku i djelu kojekakvih teoretičara urote, slučajno ili ne nekako sa otkrićem da su vjerovatelji u ljude guštere, opake planove Bila Gatesa, i zlogukosti 5G mreže jednostavno glupi, oni neglupi su odustali od rasprave s njima, pa se sada idioti među kojima su i neki naši kolege Blogeri natječu ko je gluplji.

Iden sad zeru prileć, kad mi je Bog da da mogu.

- 12:37 - Komentari (24) - Isprintaj - #