Fressssssh

nedjelja, 12.07.2020.

Kurvini sinovi

Četvorica francuskih anarhista u majicama s Će ge Varom, koji ne priznaju odluke nikakvog stožera, i ni u ludilu neće da ih Bill Gates čipira, obzirom da su bili četri na jednoga, ubili su vozača autobusa koji im je rekao da moraju imat masku da bi ušli u bus.

Možda napadači nisu bili anarhisti, možda su bili neofašisti, ili radikalni ljevičari, ili pripadnici neke od islamističkih skupina, ili teoretičari zavjera svi su oni isti intelektualni i civilizacijski okvir, onaj kojem je argument nasilje onda kad su barem četri na prema jedan.

Prije nego li su ubili vozača busa, navedena četvorica su se po enternetu kurčila kako oni nigdi ne nosu maske, i kako i svi mrko gledaju, pisali su postove kako je sve to skupa izmišljotina, o ljudima gušterima, chemtrailsima i pet ge mreži.

Sa drugima njima sličnim intelektualcima su na dugo i na široko, raspredali o ljudskim pravima i slobodama, direktnoj demokraciji, demokratskom socijalizmu, mikročipiranju, i šta ti ja znam čemu.

Zajedničko svim tim revolucionarima bez obzira na provenijenciju, je to da su lijenčine, neradnici, i otužni klaunovi, sve dok se ne nađu na istom mjestu četvorica njih i ubiju čovjeka koji vozi bus.

Neki dan su kod nas kojekakvi slobodoljubivi pojedinci laprdali o policijskoj brutalnosti, kad su majmuna bez maske skinuli s vlaka.

A šta da je idiot doša sa još tri jarana i ubio vlakovođu.




- 10:36 - Komentari (9) - Isprintaj - #