Fressssssh

petak, 10.07.2020.

Bloghaer gori

Da ne bi ispalo da mi Hrvati nikad ne protestiramo, ka šta kaže drugarica prinčipesa, oduševljena militantnim fašističkim skupinama koje pale po Beogradu, danas ćemo i mi protestirat, i progovorit o nepotizmu na bloghaeru.

Dakle odma da rašćistimo nepotizam je posljedica korumpisanja.

Dovoljno je naime da vam se pri uredništvu koje ne postoji pojavi osoba koja bi se prostituisala za krafnu, i šta imamo.

Iako se blog tjedna još nije ni oladio od sveprisutne blogerice Julke, za zeru pašta i galetina, podobna a ne sposobna protuha će nakitit naslovnicu s Julkom i četrdeset ljubimaca, ka da je ovo doktorjojbolitočkacom, a ne platforma di ljubitelji pisane riči uču o pravopisu i gramatiki.

Mukte se tenere blogerice muče prostirući verse ka mudante po grmovin ružmarina, mukte se neshvaćeni geniji u liku i djelu blogera u potrazi za ženom u sebi, zalažu za pravedniji i bolji svit u kojom će mlade i zgodne blogerice ćurlikat s njima, a ne s onim fašistom.

Mukte su sva nastojanja da se nevine i naivne duše blogerica spasu od pogubnog utjecaja, jer uredništvo koje ne postoji radi zeru kolačića koji se šljaštu ka Grubnić kad ide u disko, neće, da budemo načisto neće da pripozna potrebu da se svim tim glupačicama, koje nemaju sučin mislit, ukaže da se moraju okrenit onima koji se zalažu za prave vrijednosti, istospolne ljubavi, a nikako, naglašavam nikako se družit s pošasti zvanom Fresh.

I šta se na koncu događa, umisto da se na naslovnici istaknu pjesnikinje u majicama sa Će ge Varom, mi imamo punu naslovnicu, kučića, mačića, pačića, i nadasve dekadentnih kolačića, ka di ih je Maja Šuput dizajnirala.

Braćo i sestre, zavapimo, dokle tako Blognjuže.

Recimo ne korumpisanju, nepotizmu, i prostituisanju za krafnu.

Budimo ponosni.

- 07:16 - Komentari (65) - Isprintaj - #