Fressssssh

četvrtak, 09.07.2020.

Pinokijooooo

Objektivna i profesijonalna N1 televizija od milja zvana Yutel, je za ove izbore organizirala zeru derneka na kojem su slučajni ljudi, ka slučajni precjednik laprdali o politiki.

Slučajne ljude im je po cesti fatala neka agencija od ovih koje lažu u anketama, i to na zahtjev objektivne i profesijonalne televizije, one koji su nezadovoljni stanjem u državi i one koji imaju namjeru odselit.

S jedne strane N1 je privatna televizija i more Radit šta oće, ka šta i druge privatne televizije mogu Radit šta oće, ali onda se mora postavit pitanje, ako rade šta Oće, friziraju podatke, navijaju za pojedine opcije, lažu, difamiraju one koji misle drugačije, kakva je u stvari njihova uloga u društvu.

U demokratskim društvima je zamišljeno da mediji, objektivno i neselektivno izvještavaju, i na taj način pomažu razvoju društvene svijesti.

Suvremeni mediji rade sve samo ne to, što se vidilo na zadnjim izborima kada su svi mediji naručivali lažne ankete, i na taj način kreirali javno mnijenje i direktno pokušavali prevarom utjecati na građane.

Koliko je to opasno, vidljivo je u susjednoj nam i prijateljskoj Srbiji, gdje su objektivni i profesijonalni mediji, kako javni tako i privatni, u službi psihičkog bolesnika, skoro svi osim gore spomenute N1 televizije, koja bi jedina medijskim inženjeringom stvarala Jugoslaviju, za razliku od ostalih kojima je cilj velika Srbija s vojvodom Vučkom, na čelu.

Zato je važno da se zna ko upravlja medijima, ko je vlasnik istih, kakve su poveznice među njima, ko su urednici, jer samo transparentni mediji o kojima sve znamo, mogu bit na korist društvu.

Naši na žalost nisu takvi, u cijelom svijetu nisu takvi, negdje po putu se izgubilo objektivno informiranje, i ostalo puko promicanje interesa određenih skupina, najčešće onih koji se koriste metodama takozvane duboke države.

Zašto bi inače Hrvoje Krešić u cilju objektivnog informiranja na Yutelu, naručivao one kojima se ne sviđa stanje u državi i koji namjeravaju odselit, pa među njima i esdepeovu predsjednicu odbora za kulturu.

U demokraciji bi to bilo nedopustivo, a to što mi živimo u totalitarnom sustavu baziranom na lažima, koji sve više uskraćuje slobodu govora, kao temeljnu demokratsku vrijednost, to je već neka druga priča.

- 07:16 - Komentari (38) - Isprintaj - #