Fressssssh

utorak, 07.07.2020.

post festum

Obzirom da je platforma možemo, esdepeju otela Jugoslovene, velikoSrbe koji glume Jugoslovene, psihičke bolesnike, i homoseksualce, u esdepeju i oko njega su ostali samo idioti.

Anemični je okupirao centar, što nije nikakvo iznenađenje nikome osim Žarka Puhovskog, i idiota iz partije, uostalom prije više od tri godine sam napisao da Plenki vuče adeze u lijevo i oslobađa prostor na desnici.

Članovi adezea jesu desničari, ali rukovodstvo adezea, to nije, niti su ikada bili, bivše komunjare i njihov okot u adezeju su poturice, koje će bit šta god triba, samo da mogu vladat.

Na žalost oslobođeni prostor na desnici nije zauzeo neki muškarac nego Škoro, dezerter, adezeov isprdak.

Najzanimljivija pojava koju su ovi izbori iznjedrili je Most, koji su od političke smrti spasile nove akvizicije, ako mostom ne budu upravljali Nikola Grmoja i Miro Bulj zvani panj, nego se da prostor ovim novima, isti će potjerat anemičnog još više lijevo, što će rezultirati propasti esdepeja stisnutog između adezeja, i neojugoslovenske stranke Moremo.

Dakle ovi izbori na kojima je počeo proces destrukcije esdepeja, su svakako dobitak za demokraciju, nestankom partije i adeze će izgubit smisao, pa bi na idućim izborima moga igrat manje važnu ulogu.

Svakako je dobitak za demokraciju izgledni nestanak, Pernara i njemu sličnih, Auto Kreše zvanog Pajser, onoga Von Richtemberga Tahirovića, Gordana Marasa, Steve Culeja.

Na žalost nismo se riješili Anke Mrak Sataraš, onog šupka iz aenesa, i Čačića.

Nismo se riješili ni gradonačelnika Mile, uglednog bivšeg člana saveza Komunista, i bivšeg uglednog člana esdepeja, kojega djeca komunističkih ubojica, silom useljenih u građanske stanove otete Hrvatima i Židovima, okupljena oko platforme možemo, žele eliminirati po svaku cijenu.

Obzirom na inteligenciju istih koja je demonstrirana od njiovi članova, ka šta su dražesna Katarina Peović, neodoljiva Radojka Borić, i suzdržana Sandra Benčić, te nadasve muževni Tomislav Tomašević, ne bi me čudilo da isti odrade prljavi posao za Anemičnog, pa da adeze konačno dobije i Zagreb.

Možda stvari konačno dođu na svoje misto i anemični transformira adeze u autentičnu modernu socijaldemokratsku stranku, a oko mosta se formira snažna demokršćanska opcija, esdepenestane, a jugoslavenski radikali iz platforme Moremo i hrvatski radikali okupljeni oko Škote se pozicioniraju na krajnje polove političkog spektra i ne igraju neku važniju ulogu.

Zamislite drugovi da je bilo zabranit političko djelovanje bivšim članovima saveza komunista, ka šta su druge tranzicijske zemlje uradile, i da nije bilo ovih tries godina esdepeja, adezeja, aenesa, i sličnih, kako bi to sritna i prosperitetna zemlja bila.

meni osobno je najdraže što više neću morat gledat nedojebanu Blaženku, još kad bi se i ekipa iz sindikata koja je bila u dealu s njom, utušila u vlastitom smradu, opio bi se od sreće

- 12:38 - Komentari (19) - Isprintaj - #