Fressssssh

nedjelja, 31.05.2020.

Drugarska samokritika

Vidim da se mnogi bave odnosima i situVacijom na blogu, pri tom se polazi od potpuno pogrešnih pretpostavki, te se za trenutnu situVaciju, za razliku od nekog imaginarnog vrimena kad je sve bilo super, najčešće krivca nalazi u neistomišljenicima.

Premda na kvalitetu servisa definitivno utiču i tehnička rješenja i urednička politika, presudnu ulogu ipak igraju intelektualni i kreativni potencijal blogera, za koji moramo priznat da odavno nije bio, na ovako niskom nivou.

Odavno na blogu nije bila ovakva koncentracija priglupih i netalentiranih, do koje je došlo jer su neki pametni i talentirani privremeno ili zauvijek otišli, a neki priglupi i netalentirani su otvorili još poneki blog.

Eto to bi bilo ukratko o tome.

Zahuktava se predizborna kampanja, ne čudi čovika da su neki naivni građani popušili priču bivši komunista, da su se prominili kad su prišli u adeze, ali kad tu istu priču pušu tries godina nad nisu naivni nego idioti.

Šta reć za one koji glasaju za one koji su ostali komunisti, kakvi su tek to idioti, ako nisu Srbi ili Jugosloveni koji su tamo jer jednako kao i idioti nisu nikad ni želili neovisnu Hrvatsku.

Od novi mladi snaga najupečatljiviji dojam je ostavio revolucijonar sa majicom sa Će ge Varom, Krešo iz potjere koji je triba nastupat za idiote iz radničke fronte, ali je onda kad je shvatio da onda nema plaćice sa hateveja brzo odusta.

Genijalni su ti šupci s Će Ge Varom, koji se kurče sve dok plaćica sa državne sise nije u pitanju, tako da je država sigurna šta se njih tiče, jer puno više vole sisu nego šta mrze državu.

Bio je dan državnosti, pa je slučajni idiot, izvalio da on to ne poštuje, nema šta Hrvatska ima predsjednika kakvog zaslužuje, zahvaljujući svim onim idiotima koji su glasali za našmrkano smeće.

Dakle da bi se situVacija na blogu popravila, tribali bi se neki pametniji i talentiraniji privremeno ili za stalno Vratit, i tribali bi priglupi i netalentirani smanjit svoje prisustvo ako ako već ne mogu obrisat svoje blogove.




- 15:09 - Komentari (23) - Isprintaj - #