Fressssssh

srijeda, 27.05.2020.

Mračna komora


Zadnjih dana medijskim prostorom, valjaju se odjeci gostovanja Nina Raspudića kod Ace Srbina.

Raspudić je tamo reka nešto o slici svoje trudne žene, koju smatra neprimjerenom za objavljivanje, pa su kojekakve nedepilirane skojevke kao Maja Sever, Sandra Benčić i ostale, navalile postat svoje slike u trudnoći.
Obzirom da su glupe ko kurac nisu uopće provjerile o kakvoj se slici radi, pa su kao i obično ispale nadrkane glupe kokoši.

Evo slike



Marija Selak je lijepa i zgodna žena, njenih slika po enternetu ima sijaset, a vjerujem da su joj se obratili da bi im ona dala slike, u trudnoći, prije ili poslije.

Objavljena slika nije slučajno odabrana, i tu je Raspudić u pravu, odabrana je zlonamjerno, jer ni jedna žena koja drži do sebe, ne bi htjela da se objavi ovakva njena slika, kao što ni jedan muškarac koji drži do svoje žene ne bi volio da se objavi ovakva slika, kao što ni jedan muškarac koji poštuje žene, ne bi objavio ovakvu sliku, o ženama da i ne govorimo, jedino zle kao kurac glupe nedepilirane skojevke, mogu zamjerit bilo kome želi svoju partnericu zaštititi od tendencioznih, i nečasnih pokušaja da se nekoga ponizi.

Bi li vi volili da neko objavi ovakvu vašu sliku, vaše partnerice, sestre, kćeri, ili kao i ja mislite da bi idiotima koji slikaju tuđe slike bez dopuštenja, ugurat fotoaparat u šupak.

- 17:52 - Komentari (30) - Isprintaj - #