Fressssssh

utorak, 26.05.2020.

Blogodrama

Javor je bio muškarac u krizi srednjih godina, mrzio je uspješne muškarce, i žene koje vole uspješne muškarce.
U stvari ako ćemo bit pošteni volio je žene koje vole uspješne muškarce, ali nije imao sreće s njima, koliko god se trudio osvojiti jednu takvu, uvijek bi nešto pošlo u krivo, ili bi se pojavi uspješan muškarac, ili bi on izgubio živce pa bi se obrušio na neku od žena koje su ga okruživale, koje su mu išle na živce, a bile su dovoljno očajne da i njega opsjedaju.

Artićoka nije bila naročito pametna, iako je bila uvjerena u suprotno, bila je jedna od onih koje su od najranije mladosti fantazirale o prinčevima na bijelom konju, koje završe s konjem, i postanu mrzovoljne čangrizave, žene u potrebi za pažnjom.

Javor se okušao kao dječak u mnogim sportovima od kojih mu baš nije išao ni jedan, ali barem je mogao da ne laže pričat, kako se jednom bavio sportom, i da je bilo malo više sreće, ko zna šta bi bilo.

Artićoka je jednom u nekoj birtiji za susjednim stolom vidila Vladu Kalembera, pa je izmaštala da bi da je noć samo još malo potrjala, završili u vrućim zagrljajima te ljetne noći kad je zrak mirisao na smilje.

Javora i Artićoku je sudbina spojila na bloghaeru, platformi za švalerisanje, u kojoj su sudionici jedni drugima pisali pjesme, umjesto da su slali slike spolovila, kao na nekim drugim platformama.

Dobro bilo je i na blogu psihopata koji nisu ni tamo mogli bez spolovila, ali su bili dosta rijetki.

Javor se silno trudio postati popularnim blogerom, otvarao je blog za blogom, okušao se kao fotograf, pjesnik, politički komentator, kuhar, jedinka u potrazi za duhovnošću, i stalno je bio korak do cilja.

Čak je u jednom trenutku zamalo kupio pasa iako je bio alergičan, samo da bi konačno dosegao zvjezdanu popularnost, blogera koji mu je silno išao na živce.

Artićoka je od svih najviše mrzila mlade još relativno utegnute blogerice koje su mislile kao i ona nekada da mladost nikada neće proći, male namigušice su kao leptirice oko svijeće lepršala oko popularnog blogera, kod koje je znala da nema nikakve šanse, pa joj je bilo teško odlučit se ko je više nervira on ili one.

Glupačice su mislile da ona ozbiljno misli dok je hvalila njihove praznoglave tekstove, pa bi bile u šoku kad ne bi mogla odolit nego bi pustila otrov kao sipa crnilo.

Jedino što su Javor i Artićoka od neba želili je da budu popularni i voljeni.

- 06:58 - Komentari (11) - Isprintaj - #