Fressssssh

nedjelja, 10.05.2020.

Ogovaranje i rumena kadulja

Meni je baš nekako super da su oko ove korone ljevičari, anarhisti, nositelji majica sa Će ge Varom, našli zajednički jezik, sa Donaldom Trumpom, te da su im se pridružili pripadnici Ku Klux Klana, neonacisti, neofašisti, Radnička fronta i Tony Cetinski.

Jesan li ja uvik govorio da je to ista pamet, i da nema ama baš nikakve razlike izmeću nositelja Će ge Vare na majici i nositelja tetovirane svastike , to je isti intelektualni potencijal i samo im je tribalo nešto oko čega će se ujedinit.

Uostalom svaki iole bolji poznavatelj povijesti zna da su dvije zločinačke ideologije u početku rušenja ustaljenog poretka bez ikakvih problema surađivale.

Dakle radi se o istoj vrsti šupaka, tako da bi nositelj Će ge vare na majici bez problema moga bit nositelj tetovirane svastike, i obrnuto, jer je i za jedno i za drugo potrebna jednaka količina neinteligencije.

Ono što je zajedničko svim vrstama revolucionara je to da su neradnici.

Zato ćemo malo pokvarit idilu koja vlada na ovim virtuValniM livadama, povodom Majčinog dana, pa ćemo se kao i obično držat činjenica, bez potrebe da se ikome svidimo.

Dakle majke su krive za više upropaštenih života, nego alkohol i droga zajedno.

Naime gomile kretena kojih je sve više u vaseljeni su dominantno produkt pretjerano zaštitničkih majki, uostalom kako od dječaka Napravit muškarca , svakako nije nešto što bi žene bile u stanju Napravit, te bi najbolje bilo da se u to ne mješaju, ali ko to njima more rastumačit.

O nepreglednoj masi nadrkanih, napola histeričnih, napola frigidnih, kučki kojima smo okruženi, ne znam imamo li uopće potrebe govorit, one su ionako unaprijeđena verzija svojih majki.

Dakle biti majka je valjda uz biti otac najodgovorniji posao na svijetu, u kojem eto mnogi u većoj ili manjoj mjeri zakažu.

Zato eto možemo onim majkama koje nisu sjebale život vlastitoj djeci čestitat, ali je pogrešno prema pojmu majke odnosit se nekritički, kao i prema bilo kojem drugom.

Na ovim prostorima postoji desetljetna praksa da se pjevačima zabrani pjevat, uvedena od strane Jugoslovena, koji su zabranili pjevat recimo između ostalih Vici Vukovu, pa su onda i u neovisnoj Hrvatskoj Jugosloveni zabranili pivat Marku Perkoviću Tonsonu, sad su neki likovi zabranili pivat Toniju Cetinskom, ne znam ko su oni, ali je to taj isti totalitarni gen, brižno njegovan u fašizmu, pa u komunizmu, socijalizmu, da bi ga u konačnici preuzeli globalisti.

Da ne znamo koliko je to opasno, bilo bi komično, ali na kraju ostaje pitanje zaslužuje li civilizacija u kojoj, neko uopće objavljuje šta o pandemijama misle, Toni Cetinski, Dejan Lovren, Novak Đoković i njegova žena, vidoviti Milan, i Ida Prester, išta bolje od nekog novog totalitarizma.

- 16:39 - Komentari (11) - Isprintaj - #