Fressssssh

utorak, 14.04.2020.

Otpor stoko

Sinoć san se sitio, kako ću namlatit lovu, Napravit ću bedževe sa likom i djelom don Joze.

Obziron da je don Jozo jedina svijetla točka, jedini koji se suprostavlja sistemu, i ne da na sebi sprovodit hadezeovski teror orbanovskog tipa, za očekivat je da svi kobajagi anarhisti, salonski levičari, i protivnici hadezeovskog načina vladanja, nacionalističko orbanovskog tipa, u buduće umisto Će ge vare, nose bedžove sa don Jozon.
Obziron da don Jozo ne viruje u tu koronu, ka i teoretičari zavjera, i tražitelji smisla, i oni bi mogli kupit bedžove.

Jebate bit ću pun ka brod.

Di ćeš lakše zaradit pare nego na šupcima koji nemaju muda, pa se onda kite tuđim perjem, odnosno slikama, ili bedžovima.

Di ćeš vidit najviše slika Će ge vare, koji je znamo bija hladnokrvni ubojica, nego na gej paradi, kad oni tamo paraderi obuku majice sa Će ge varom, pa se gađaju puderin.

Dakle čim ima sliku od Će ge vare, odma znaš ko je i šta je.

To je isto ka kad bi se ekipica pojavila u majicama s likom i djelom Alberta, koji je dobio ime po istoimenom keksu, Ajnštajna, nakaradno brate do boli.

Napravit ćemo i igrokaz pod nazivom Otpor stoko, zvat ćemo onog Frljića da ga režira, Nataša Janjić more izvlačit zastavu 101 iz vadžajne, a Tihana Lazović se more posrat po sliki od Orbana, jebate koji će to performans bit, a Mile Kekin, Rene Bitorajac, Prle i Mrle mogu nastupit ka zbor Bečki čudaci, s pjesmom Kad naš brod plovi, dok Vojko Obersnel na palubi zahrđale šešule, maskiran u lik i djelo Jovanke Broz, gleda u daljinu ko Kate Winslet na Titanicu, poduprt od strane istospolnog partnera koji uopće na liči na Lea.

Drugovi i Drugarice Blogeri, svi smo mi don Jozo, nesmimo dopustit udar na naše slobode, ne smimo dopustit vladajućima, da strah od izmišljenog virusa, koriste da bi nam oduzeli naša prava, ljudska prava i slobode, don Joze su ljudska prava i slobode svih nas.

Zato otpor stoko.

- 08:11 - Komentari (50) - Isprintaj - #