Fressssssh

ponedjeljak, 13.04.2020.

Glavo luda, sve se mijenja

Stanje se ipak povremeno normalizira, Mile Kekin je napravio pjesmu za one kojima se gadi pjevat Moju domovinu, Severina se udebljala sedam kila dok pati po enternetu za malim Aleksom, javile su se levičarske udruge napokon i kažu da im treba više love, Jugosloveni su dočekali da se po pitanju korone i u Hrvatskoj dogode loše stvari pa da mogu Počet likovat, EU je reagirala na koronu, tako da je napala Mađare, jer su u parlamentu, dvotrećinskom većinom dali veće ovlasti vlastitom predsjedniku, ja sam izaša iz samoizolacije, pa ću se opet bavit pukim zapisivanjem činjenica ka pošćer u malom mistu koje će onda oni smanjene inteligencije, koji su uvik u ratu s činjenicama, nazivat mržnjom.

Nevjerojatno je kako te osobe smanjenih kognitivnih sposobnosti, daju sami sebi na značaju, pa ako im kažeš da su idioti oni odma viču da ih mrziš, pa zašto bi bilo ko mrzio idiote, jer su idioti, radi se isključivo o faktografiji, niks mržnja.

Saćemo se zeru bavit pojmom koji se u suvremenoj psihologiji naziva fenomenom tuđeg dvorišta.

Evo recimo mi ovde na blogu moremo svak na svom blogu pisat šta oćemo, to se zove sloboda govora, čak imamo mogućnost i spriječiti tu slobodu govora na našim blogovima, ako nam se da, na način da blokiramo koga oćemo, i stvorimo jedno malo totalitarno dvorište.

Ali avaj postoji skupina terorista, uvik postoji skupina terorista, i agresora, kojima njihovo dvorište nikad nije dovoljno, nego bi oni eto baš uredovali po tuđim dvorištima.

Nije li uostalom tako počeo i rat na našem otoku, kad je jedan narod odlučio uredovat po dvorištima ostalih naroda i narodnosti.

Dakle sve što trebamo uraditi je poštivanje tuđeg osobnog prostora, i socijalnu distancu, da odma prevedemo za one sa slabijim kognitivnim sposobnostima, moremo laprdat po svojim blogovima šta oćemo, a od tuđih blogova se odmaknit dva metra i ić samo tamo di smo dobrodošli.

Jel teško shvatit, ajmo ponovit još jedan put, naš blog je naš osobni prostor, koji moremo uredit kako oćemo, tuđi blogovi nisu naš prostor, oni pripadaju i njih uređuje neko drugi.

Sve što imamo za reći možemo reći u svom dvorištu, i tamo gdje smo poželjni, zar ne.

Zanimljiv je i fenomen recimo s ovom ishlapljelom starom budaletinom u Splitu koja poziva vjernike na misu da se zarazu, očekiva bi Čovik da će ga svi njemu slični idioti, koji se ničega ne boje, anarhisti i borci za ljudska prava na odanje kud Oće podržat.

Ipak srećom pa među idiotima ipak nema bratstva i jedinstva, ovi ostali idioti se svakako zalažu za to da se vjernicima idiotima ukinu njihova ustavna prava na slobodu kretanja i slobodu vjeroispovjesti, tako da idioti koji se inače ne boje tog najsmešnijeg fejspuk virusa, svim srcem i dušom, podržavaju dapače inzistiraju na policijskom represiji, nad idiotima vjernicima.

Zašto ljudi u stvari imaju tako neodoljivu potrebu, provaljivat u tuđi osobni prostor, reka bi moj prijatelj Freud, zato šta su nezadovoljni sami sobom, svjesni su negdje u prikrajku vlastite inferiornosti, i teško se nose s tim, radi se kao i uvijek o egu, povrijeđenoj taštini, i nemogućnosti percepcije vlastitih ograničenja, što rezultira agresijom na tuđi osobni prostor.

Kad se na to nadoda impotencija koja u širem smislu označava ne samo spolnu, nego i duhovnu te kreativnu nemoć, dobijemo otužne skupinice inferiornih patuljaka, frustriranih izostankom vlastite muškosti.

Srdačan pozdrav onima koji me ne čitaju :)*

Lagao bi kad bi rekao da i ja nisam ponekad zgriješio, ali pobogu braćo nismo idioti, možemo Radit na sebi i svakoga dana u svakom pogledu sve više napredovat.
Uredništvu koje ne postoji predlažem da osmisli neke značke, ono tipa sedam dana nisam provaljiva tamo gdje me ne žele, četrnaest dana nisam progaljiva tamo gdje me ne žele, tri miseca nisam provaljiva tamo di me ne žele, i godinu dana nisam provaljiva tamo di me ne žele, nisam više nasilnik/ica.

Današnji zadatak za razmišljanje je:

Stare članice EU, one razvijene i bogate preminulih 74.023

Nove članice EU one nerazvijene i siromašne preminulih 856

Nešto je trulo u državi Ne toliko Danskoj koliko Švedskoj, zar ne.

- 15:30 - Komentari (43) - Isprintaj - #