Fressssssh

srijeda, 01.04.2020.

Vrag nosi Pradu

Halelujah

Javile su se i mater i ćer Dvornik.

Jedna savjetuje vladi da sačuva radna mjesta, a druga da je pivanje Moje domovine žešći trash.

Sinoć je bila na televiziju emisija o Borisu Dvorniku, jebate koji je to glumac i Čovik bija, tribalo bi osnovat udrugu svi Dvornika, pod njegovin imenom, koja bi se onda svim raspoloživim sredstvima borila da se ovin dvima zabrani istupanje pod prezimenom Dvornik.

I dalje se u ovoj krizi pokazuje da je puno više luđaka nego zaraženih, zato bi bilo šteta, ne izolirat ih, ne zaražene, nego luđake, zaraženi mogu ozdravit, ovim drugima nema pomoći.

Nešto je stvarno pošlo u krivo, i na nama je da se zapitamo, nije li sve ovo skupa, upozorenje neke više sile, na luđake među nama, prema kojima bi trebali imati drugačiji odnos.

Nije li vrijeme da priznamo da smo granice ludila koje zahtjeva zatvaranje u institucije, rastegli do krajnjih granica.

Nije li vrijeme da priznamo da su luđaci umjesto da su izolirani na zatvorenim odjelima, zastupnici u saboru.

Braćo i sestre puno ih je, kako onih koji opravdavaju masovne ubojice, tako i onih koji tvrde da muškarac može postat žena, preko protivnika cijepljenja, do onih koji zagovaraju metode sticanja imuniteta krda, koje su primjerene nekom konc logoru, do u konačnici onih koji zagovaraju pravo pojedinca da ugrožava živote drugih.

Braćo i sestre blogeri ako se maloumnici ujedine s neradnicima, ako ih ne zaustavimo na vrijeme, i ne smjestimo ih u institucije zatvorenog tipa, koliko god koštalo, svi ćemo moć predvođeni Tigijem skakat s mosta u Savu.

Kako se vi osjećate je li vas strah maloumnika, idete li na njihove blogove.

- 10:11 - Komentari (25) - Isprintaj - #