Fressssssh

četvrtak, 27.02.2020.

Fejk njuz

Danas ćemo se bavit s fejk njuzom, šta je nešto bolje od blog njuza ali ipak zaslužuje svaku osudu.

Pa da počnemo.

Jučer je na portalin bijo fejk njuz da su u Rijeci, gađali Kineze kamenjen i vikali Korona, Korona.

Odma se vidlo da je to nevješto plasiranje fejknjuzova, jer da su rekli da je to bilo u Imackom di kockoglavi rvatine spaljuju pedere i malu dicu, ajde, ali u multikulturalnon tolerantnon Rijeci, prestolnici kulture, kolijevci nježnih osjećaja prema najvećom sinu naroda i narodnosti pa ko to more virovat.

Odma se zna da je fejknjuz, ko more povirovat da poklonici Brahmsa, i Rachmaninoffa pristigli iz svih krajova Bosne i Srbije, kako bi njegovali bratstvo i jedinstvo ko zenicu oka svog, mogu gađat Kineze kamenjom.

Inače pala je i prva žrtva Korona virusa, hrvatski turizam, svake godine iznova u najstrašnijim mukama umire hrvatski turizam, odma po Božiću Pa do početka devetog miseca kojekakvi stručni komentatori u profesijonalnim i objektivnim “hrvatskim” medijima na najstrašnije i najmisterioznije načine, da bi i Agatha Christie ostala začuđena ka oni svatovi iz istoimene pjesme, ubijaju hrvatski turizam i proriču katastrofu, jer nije tajna da nema turizma da bi bili gladni.

Eto ove godine će turizam umrit od korone, a onda će gladni Hrvati shvatit kako im nema drugog izlaza doli bratstvo i jedinstvo.

Zato bi tribalo Učinit vježbu i zagovaratelje bratstva i jedinstva pribacit na srpske plaće i pensije, i čekat da krepaju od gladi ili da ih ubije Korona, samo da se smrada riješit, da ne mora uvik iznova svake godine po Božiću umirat hrvatski turizam.

Inače još se o ton koroni nije oglasila Jelena Veljača, eminentna stručnjakinja i posebna savjetnica prajmministera za sve, pa smo ono ka zeru obezglavljeni, je da su nam uvalili neku simpatičnu gospođu sa šest fakulteta da nam to sve skupa rastumači, ali nije to to, dok se Jelena ne vrati sa Tih Balija i ne kaže šta misli o tome mogu simpatične gospođe sa šest fakulteta pričat šta oće.

Počela je korizma, od ove korone nismo skoro ni primjetili, a i život pod maskama nismo obradili kako triba, besmislenost odricanja još stignemo, ima četeres dana do Uskrsa.

Današnje nagradno pitanje je koga bi od blogera najradije poslali četeres dana u pustinju.

Nagrade su slika pola sise Jelene Veljače na Maldivin, stalak za lakat bake Jelice, čudesna krema protiv čukljova, i prirodni laksativ trčkavac.

- 07:10 - Komentari (28) - Isprintaj - #