Fressssssh

utorak, 25.02.2020.

Haka time

Nakon idiota koji je podnio kaznenu prijavu protiv Josipe Lisac zbog pogrešnog pjevanja himne, dobili smo i cijelu skupinu idiota, koji podnose kaznene prijave protiv organizatora karnevala na kojem je neko spalio lutku pedera koji su udomili četnika.

U stvari ovi idioti, kao i oni koji ih podržavaju, uključujuči i one na blogu su još veći, jer da bi dosegao njihov nivo, idiot koji je tužio pevaljku je triba Tužit organizatora, odnosno Zoku bolnih prepona.

Inače u našoj bogatoj tradiciji spaljivanja krnjevala, spaljeni su kraljevi, carevi, vjerojatno i duždevi, biskupi, predsjednici, i nije bilo frke, jedino se nije smilo dirat u Tita, Antu zvanog kanta govana, pedere i četnike.

Dakle imali smo urnebesnu situaciju da su cijeli dan medijski prostor pričama o mržnji bombardirali, sljedbenici jednog od najznačajnijih masovnih ubojica dvadesetog stoljeća, četnik, i grupacija koja mrzi sve koji ih podsjećaju na njihovu seksualnu devijantnost.

Zanimljivo je kako se najveći sljedbenici četničke ideologije, okupljeni oko nogometnih klubova, nikada nisu odrekli petokrake, pa eto i grobari i delije mašu petokrakama, a i zašto bi, ionako su im dede, tamo negdi 44. Skinuli kokarde i metili petokrake, zanimljivo je to jedinstvo kokarde i petokrake, od “ ustanka” u Srbu preko Vukovara, i Škabrnje do traktorskog relija, uvijek su se petokraka i kokarda zajedno držale.

Evo i sada naš anemični skojevac precjednik najveće stranke proizašle iz komunističke partije rado koalira s četnicima, eh što ti je navika, a i mržnja poprima sasvim drugačiju konotaciju kad o njoj priča Neša četnik.

Zato ćemo danas imat vježbu kako bi razlučili one koje mrzimo, od nebitnih likova koji kmeče da ih neko mrzi samo kako bi privukli pažnju i barem u jednom trenutku dobili privid bitnosti.

Vježba će se Radit na slijedeći način, kandidat/kandidatkinja će izvest maorski ples haku, izvikujući ime onoga koga mrzi, ili će to napisat u komentaru, nebitne nije bitno spominjat jer su nebitni.

Ajmo haka time baby.

- 06:55 - Komentari (15) - Isprintaj - #