Fressssssh

nedjelja, 23.02.2020.

O Ana, o Ana

Drug precjednik je na enauguraciji, onon di je Josipa Lisac jaukala himnu reka da istina mora bit iznad volje većine, odnosno da je istina važnija od demokratskih procesa.
To je posudijo od ljubimca našeg kolege Gea, bogatog pedera koji sa svojim mužem razmatra filozofiju i socijalnu pravdu, Yuvala Noela Hararija.
Ovom prigodom ćemo zanemariti to šta se precjednik poziva na libtardskog gej šarlatana, iliti Anu Bučević za političare, i koncentrirat se na istinu.

Kako ćemo doći do istine.

Sigurno ne na način kakav se prezentira na blogu, da se istina silom prisvaja, i da se recimo one koji kažu da muškarac ne može postati žena, ma koliko to silno želio, proglasi homofobom, ili one koji kažu da su Srbi izvršili agresiju na Hrvatsku, nacionalistom, ili one koji iznesu činjenicu o stotinama tisuća ubijenih od strane komunista kao i etničkim čišćenjima počinjenim od istih, fašistom.

Dakle da sad ne laprdamo previše, do istine se dolazi obrazovanjem i informiranošću, kritičkim promišljanjem, i uvažavanjem činjenica.

Upravo zbog toga bi precjedniku kao i svim ostalim političarima trebalo zabranit da pričaju o istini, jer nema veće uvrede za istinu nego kad o njoj priča političar koji citira bogatog gej libtarda, kao što smo rekli svojevrsnu Anu Bučević za političare, jer nas ta njihova priča svodi na intelekt male Ive Todorić, koja zajedno s vadžajnom nosi i borše na orošavanje.

A šta vi mislite o istini :))

- 08:03 - Komentari (25) - Isprintaj - #