Fressssssh

subota, 22.02.2020.

No pasaran

Eto nije proša ni jedan dan a već je jasno koliko će nedostajat blog na kojem se Anči herojski borila protiv nepravilnosti u društvu, kojega nema zahvaljujući ignoranciji blognjuza.

Evo šta se sve dogodilo a da neće imat ko komentirat jer se Anči razočarala.

Precjednik koji se hvalio da mu je djed ustaša, i koji je Srbe nazva Šakom jada, kojega je pokojna baba tajno krstila, kad to je to mogla javno obavit poslin dvosatnog biranja jogurta, je za savjetnicu za obrazovanje imenova prijateljicu od svoje žene i Željke markić.

Istaknuti ljevičar i vlasnik nekoliko poliklinika je od svog kolege masona naručivao hapšenja po hrvatskoj.

Još istaknutiji ljevičar autor strategije obrazovanja je masonsku ideologiju gura u obrazovni sustav i to za vrijeme vlade esdepeja.

Huligani su vandalizirali kuću saborskog zastupnika fašističkim obilježjima.

Gej aktivisti besprizorno nasrću na precjednika.

Nenad Stazić u narodu poznat kao Neša Četnik je prijavio da mu stan u Zagrebu vridi tristo eura kvadrat.


Sve to će Ostat nepopraćeno jer Anči štrajka, zato vas molimo da se u komentarima obratite direktno blognjuzu, i tražite da se ispriča Anči.

U protivnom ćemo Ostat uskraćeni za objektivno informiranje o tekućim događanjima jer ja ne vidin šta bi drugo moglo nagovoriti Anči da promini mišljenje, možda jedino da neko Srbina pogodi limunom.

Zato braćo i sestre recite no pasaran, da vidimo koliko no pasaranova moremo skupit da jednog dana blognjuz ne pokuca i na vaša vrata i kaže ubiću ti ticu rugalicu.

- 17:26 - Komentari (50) - Isprintaj - #