Fressssssh

subota, 22.02.2020.

Miss Germanije

Bili su izbori za miss Germanije, o čemu naš drug Euro inače poznati Mason još od malih dana, mudro šuti.
Taj izbor u kojem je žiri bijo isključivo od ženskinja sastavljen, rezultira je poprilično zanimljivim saznanjima o tom feminizmu.
Ka prvo saznali smo da su feministkinje rasistice i ksenofobne kuje jer nisu izabrale migranticu, ka šta pristojnost nalaže, čak niti zamjenica pobjednice nije migrantica što je užasno.

Još zanimljivije saznanje, je da je taj potpuno ženski feministički žiri odabra ženu od triesipet godina, daklen najstariju među kandidatkinjama, šta i ne čudi, jer mi smo odavno socijološkom analizom utvrdili, da blogerice iskreno onako iz dubine duše mrzu mlađe i zgodnije od sebe.

Zato je srića šta Zdenka Kovačiček ili Josipa Lisac nisu čule za to takmičenje jer da su one otišle, bile bi pobijedile, zahvaljujući isključivo ženskom žiriju.

U skoroj budućnosti se očekuje da žiri bude sastavljen isključivo od muškaraca koji se osjećaju kao žena, pa je eto moguće da i neki naši kolege Blogeri budu u žiriju, a da pobijedi Bruno Šimleša, ili oni šta je nastupa na otvaranju nečega u Rijeci, ili neko od ovih naših s bloga koji nikako da izađu iz tog ormara.

Inače ti masoni su jeste li primjetili, svi listom iz uglednih komunističkih obitelji, bivši perspektivni članovi saveza komunista, nesrazmjerno bogati, veliki jugosloveni po opredjeljenju, bez jasnih objašnjenja kako su zaradili prvi milijun ili nekoliko njih.



Evo ode vidimo da je nova miss Gemanije, isključivo ženski žiri osvojila izričajem agresivne lezbače, šta je očito ideal žene u liberalnom dijelu njemačke feministički orjentirane populacije , pa san ja sad zeru zabrinut za svog kolegu eura, ne samo da će ga po cesti gonjat oni Alahu akbari s eksplozivom i mačetama nego i pomahnitale lezbače.


Na ovon drugon sliki koja govori tisuću riči, najmanje, vidljivo je šta nan je isključivo ženski žiri tijo poručit, da su sve ove nježne Mile ljepotice koje imaju ne sebi bijele aljine kao simbol nevinosti, gubitnice, da suvremena žena mora imat lače i stav šefa bauštele da bi pobijedila.

Zato braćo i sestre moramo se borit protiv svih isključivosti a pogotovo u žiriju za izbor miss Germanije da nam sutra ka ideal ljepot ne metu neku Vedranu Rudan, ili neku sličnu prikazaniju.

A sada u znak podrške našem kolegi Ojru jedan gromki ommmmmmmmm, da se čuje sve do Germanije.

- 07:11 - Komentari (20) - Isprintaj - #