Fressssssh

četvrtak, 20.02.2020.

Čeličenje

Šta ti je život, danas si državni odvjetnik sutra nisi, danas imaš blog sutra nemaš, nije se lako oprostit od ti funkcija tako iznebuha pa je najbolje vježbat.
Kad brišeš blog to je ka da Čovik da prostiš umire, sve te neke emocije, komentari, dobro i zlo idu u prah i pepeo.

Eno moja frendica Anči vježba umiranje, zato je recimo zgodno imat priko nekoliko blogova onda moreš umirat muški više nego Brjus Willis, i puno je lip sprovod, svi oni koji su se kad je ono Anči bila napadnuta od strane alchajmera pravili mrtvi, i ponašali ka da Anči smrdi su pohrlili izrazit svoje saučešće.
To je u skladu s onom o pokojniku sve najbolje,

Posli sprovoda će se vjerojatno svi oblejat i pivat po šumama i gorama.
Jebiga šta ti je život, ništa.

Rekla je Sarah be da više ne pišem o njoj jer to onda izaziva prema njon loše vibracije od strane impotentnih muškaraca i žena u menopaVuzi, pa onda neću, zato se moli porota da zanemari ovu rečenicu.

Inače te masonke su iste ka i sve druge, one starije iskusnije neće nikad da kažu mlađima, koliko se ne isplati ne pričat sa Velikim vođom, nego ih puste da same nauče, na vlastitoj koži.
To se inače zove čeličenje, a preuzeto je iz romskih običaja kad malog cigu kad se rodi bacu u snig da vidu Oće li preživit.

Nema šta okrutan je ovaj svit, danas te ima sutra nema, sve šta na koncu zaostane je pijana bagra koja piva po šumama i gorama.

Veliki pozdrav Kupusu, di god bijo.

Uputa za komentiranje:
U komentarima izraziti svoj stav o opijanju na sprovodima i alkoholu općenito.

- 07:20 - Komentari (36) - Isprintaj - #