Fressssssh

utorak, 11.02.2020.

Oluja će proći

Obzirom da blognjuz smišljeno i maliciozno neće da meti Julku na naslovnicu, ka šta neke doajene bloga neće da meti u top blogere, mora naslovnicu popunjavat kojekakvim skojevkama.

Dovoljno je da skojevka jedanput godišnje napiše neko sranje, i hop eto je na naslovnici, dok naša Julka koja je svakako jedan od dobrih duhova bloga, neće na naslovnicu ni da se uda za Kupusa.

Složit ćete se sa mnom da je to blognjuzovo ponašanje skandalozno.

Baš dok ovo tipkam gledam Odilona Singba na televizoru, recimo kad bi dobio priliku kažnjavat žohare jer su tako gadljivi, puštao bi im ovaj intervju s Odilonom uvijek iz početka, jer bi im to nanosilo nevjerojatnu patnju, žohari bi bili na leđima i migicali nogicama u očaju.

Pripreme za proslavu Valentinova idu po plavu, mobilni mamograf u liku i djelu Eura i El dijabla cilo vrime trljaju ruke, da in proradi cirkulacija, pa da in ruke budu teple.

Malo me brine količina hladnog oružja koja se spominje u sklopu proslave, krenuli smo sa švicarcom, pa je došla bajuneta, pa šurikeni i na koncu sikira, pa me je zeru stra da se kogod ne rani.

Nikad se ne zna sutin blogerican, ko more bit siguran, da neće neka zabit nož u Sarah be dok ova leti po zraku da uvati buket, ili je gađat šurikenon.

Ili nedaj Bože da neko nekoj od diveruša kaže da jon guzica u vešti od diveruša pari ka u slona, ili još gore, da jon kaže da pari ka Iva Todorić, jebate s toliko oružja krv mora past.

Najbolje je u stvari da mi ignoriramo tu protuhu blognjuza, mi se braćo i sestre moramo borit za ovaj naš kutak.

Zato blognjuzu moremo samo poručit bloghaer nikada neće biti blogeres, ma koliko žohara i skojevki on meća po naslovnici.

Neće nikadaaaaa.

- 21:12 - Komentari (28) - Isprintaj - #