Fressssssh

utorak, 11.02.2020.

Pobočnici

Jeste primjetili vi kako ljudi dok stare razvijaju svoje mane i vrline u ekstreme, pa neki postaju mile osobe pune razumijevanja, doduše ne baš često, ili uglavnom ogorčeni netolerantni nadrkani starčeki većinom.
Evo kod nas na blogu, recimo je uglavnom neka starčad, i za koga bi mogli reć da je mila i ugodna osoba puna razumijevanja, eto vi recite ako se sitite.

Danas nastavljamo s pripremama za valentinovo, inače neki kažu da je Sv. Valentin bio jedan od biskupa kojega je ubijo neki rimski car, a drugi kažu da je u stvari bio običan svećenik kojega je ubijo neki rimski car jer je vinčava ljude.

Dakle moremo zaključit da su osim naših antifašista koji su pobili reprezentativan broj svećenika i rimski carevi zaslužni šta imamo vliko svetaca.

Dakle pošto smo odlučili da će Charlize bit kuma, moremo pristupit izboru djeveruša, da bi bile u skladu s mladenkom, kandidatkinje moraju Poslat sliku u kupaćem kostimu na bicikli, izabire se šest kandidatkinja, napominjemo kandidatkinja tako da nam ovi šta tražu žene u sebi ni slučajno ne šalju slike.

Vrlo je važno da kandidatkinje imaju umilne glasove i lipe cice, glasove zato da mogu pivat sa goston iznenađenja, a cice zato šta je to lipo vidit.

Jučer smo mi u uredništvu imali raspravu o ukidanju veta na promociju top blogera, naime svaki od nas ima pravo za troje blogera uložit veto i tako ih spriječiti da postanu top Blogeri, to je razlog zašto neki od blogera koji žive ovde nisu postali top Blogeri a i neće, ja sam bio za ukidanje prava veta, iako je zabavno gledat te neke frustracije, ali kolegi Euru i još nekima je to urnebesno zabavno, a priča se iako ja me vjerujem, da je i seksa bilo u promotivne svrhe, pa eto sve ostaje po starom.

Ako se pitate zašto nema natječaja za kuma, pogledajte zeru oko sebe, koga bi vi poželili od ovih ovde za kuma, još da mi pošalju slike, pa da izgubin apetit.

Kolega Euro ka eminentni stručnjak za guzice i cice će ocijenit kandidatkinje za djeveruše, na temelju vizuValnog pregleda, a more bit da će zeru i opipat da vidi da nema štagod umjetničkog tu, dakle sve u znanstvene svrhe.

Paralelno sutin ćemo birat i muške djeveruše, kako se zove muška djeveruša uopće, a prije toga tražimo blogericu koja će ka Euro vizuValno i zeru pipajuć birat te pobočnike od mladoženje pa ako bi neka zeru pipala slobodno se javite, napominjem ni ode se ne mogu javit ovi koji traže ženu u sebi, oni se nigdi ne mogu javit i zato neka ne budu dosadni.

Ja mislin da će nan bit lipo to Valentinovo, ključ je u dobron organizaciji, sad moran ić smislit kakvu će aljinu imat kuma, i pričat s njom da nemore imat nož na vinčanju, znamo svi kako završi to s nožom i blogericama, još uvik su nam svježe scene laborantice koja po blogu zabija noževe u leđa.

Eto a vi ako se nečega sitite recite odma, nemojte bit sada šupci pa mučat, a onda posli prigovarat.

- 07:03 - Komentari (41) - Isprintaj - #