Fressssssh

ponedjeljak, 10.02.2020.

Audicija

Ka šta smo jučer u uvodnom obraćanju rekli, počeli smo sa završnin pripremama za proslavu Valentinova po gregorijanskom kalendaru.

Bilo bi lipo kad bi mogli imat neki skeč ili igrokaz, u kojom će se dogodit da blogerska jubav završi sritno, da ne ispane da su blogerice brezosjećajne sponzoruše, ka šta se čini na prvi pogled, a Blogeri laprdala koja samo mlate brez veze da bi mukte jebali.

Prvo bi zbor blogerica triba otpivat pismu

Gospe moje obuči mi bilo

Znate onu gospe mojaaaaaa obuči mi biloooooo, pa da buden sunjin jedno tiloooooo

U stvari ti skeč bi moga bit nako više ka mjuzikal

Onda bi dok bi zadnje note ove prve pisme još lepršala po vaseljeni, moga upilotAt bloger Kupus kleknit na kolino isprid neke od blogerica koja će slučajno na sebi imat vinčanicu, i zapivat promuklim glasom sa jecajon šta
Se zove tremolo, ono ka da ga vata išijas u škinu, pismu odvest ću te na vinčanje.

Dok bi kupus izvodija tu predivnu pismu, neprikosnovenog velikana glazbe, ona blogerica u vinčanici, bi ka manita skakala okolo od sriće, ona bi tribala scenski prikazat kako ženskima padne kamen sa srca kad se mogu udat, pa postanu lagane ka oni baluni šta se dici kupuju na dernecin, i onda i triba zavezat za nogu od stola da ne odletu u vaseljenu od sriće.

Onda bi se stvari tribale iskomplicirat, jer bi kuma tribala Napravit pizdariju, još ne znamo kakvu, jer nismo odabrali nikoga za ulogu kume.

Audicija za ulogu kume će se održat na večer, pa do tada morete se prijavit, tribate Poslat šta više slija u seksi opravicama, na emajl uredništvo@blog.hr pa ću ja prigledat i Napravit uži izbor, a onda će bit završni krug biranja kume.

Uz slije morete napisat i kakvu pizdariju bi bile u stanju učinit samo da budete u prvom planu.

Eto baš se Veselin, našon mjuziklu, ona Jalta Jalta će bit go kurac za ovi naš, sa svim zapletima koje ćemo smislit.

Ajde sad radite nešto, i ne derite se na mužove, dicu, ljubavnike,’take nenormalne ćete izderat grlo i kako ćete onda pivat.

- 07:08 - Komentari (40) - Isprintaj - #