Fressssssh

nedjelja, 09.02.2020.

Valentino Ante portas


Dragi svi

Sad kad smo s dostojanstvom i radošću proslavili moj rođendan, moremo se okrenit pripremama za proslavu Valentinova praznika ljubavi.

Za početak ćemo pročitat jedan pasus iz nikad objavljene priručnice za postupanje na blogu.

Idioti

Ako želite biti uspješan bloger, idiote trebate ignorirati, nikako ulaziti u razgovor s njima, jer je to potpuno besmisleno, idioti nemaju nikakvih argumenata, bez obzira na temu, njima argumenti nisu ni potrebni.

Idiote je zato potrebno izolirati, da se mogu razgovarati samo sa sebi sličnima, što im je najveća kazna, jer tko bi se uopće želio razgovarat s idiotima.

Idioti će vas uvijek iznova provocirati na razgovor, dolazit će i kad im jasno stavite do znanja da su nepoželjni, jer im je jedina šansa koju vide, da se ne bi družili sa drugim idiotima, čega se užasavaju, razgovor sa vama.

Baš zato vi morate biti dosljedni, jer iako se ponekad čine normalni, idioti ostaju idioti, bez obzira što vi ili bilo ko drugi želio, mislio ili učinio.

Ajmo se sad Vratit tome Valentinu, prazniku ljubavi, ovih par dana ćemo širit poruke ljubavi po blogu.

Današnji zadatak je reći nekome na blogu da ga volite.

Morete to Napravit pismon, morete Učinit kolače, izvadit vjenčanicu iz naftaline, morete Učinit neki skeč, ili plesnu točku oko štange ili zeru twerkat.

Samo vas molimo da ne brkate seks i ljubav, svima nan je jasno da vas muči ta impotencija i da morete nešto jebat samo u erotskim fantazijama po blogu, ali to nikako ne bi triba bit naš problem.

Daklen šta smo zaključili.

Moremo nekoga volit i bez da bi ga jebali ili fantazirali o tome, ka šta je moja frendica Sarah be rekla.

Čisto planktonski

- 18:39 - Komentari (62) - Isprintaj - #