Fressssssh

utorak, 04.02.2020.

Imigrantice


Bija je Superbowl, pa su pivale Šaćira i Jenny from the block, i šta sad more Čovik zaključit nego da je bolje rodit se bez penisa nego bez sriće, mi u Europama smo ka imigrante dobili Muhameda i Ahmeda koji kolju jedan u Londonu a drugi u Gentu, a ameri Jenny i Šaćiru.




Jeste vidili ovu političku situVaciju na blogu, sve te blogerice listom obilazu ka mačke oko vruće kaše, osim one Mece izdajice, i neće da priznaju da san in ja draži od Kupusa, ka ono tajni su izbori, ka da mi ne znamo ko će za koga glasat.
Jedini problem bi moga ispast sa onom Julkom Kuščović, kad bude brojila glasove.
Kinezi su napravili bolnicu za šetemanu, jel morete vi to zamislit, onoliko koliko traje blog šetemane njima je tribalo da napravu bolnicu, i kaže Anka Mrak Sataraš, kojoj je najveći domet nabava četki za zahod po 275 kuna za poplavljene kuće, kako nije impresijonirana.
Teško je naime impresijonirat ženu koja more sama maknit odojka.

Tribalo bi smjenit gradonačelnika Milu, u stvari nikome ne bi tribalo dopustit da je dvadeset godina na vlasti, jer svaki taki izgubi kontakt sa stvarnosti, i ogrezne u korupciji, i šta je najgore korupcija postane modus operandi cile strukture.
Vidljivo je to iz primjera gradonačelnika Mile, onog riječkog krmeta, i sličnih slučajova.
Protiv gradonačelnika Mile se organiziraju spontani štrajkovi,’na kojima ima sve više ljudi, organizirani po modelu koji smo gledali nedavno u Srbiji.

Ko zna more bit da su i organizatori isti, problem će nastat kad bude neko triba stat na čelo tog štrajka, ka i kod komšija koji su štrajkali dok nisu shvatili da su oni koji Oće zaminit onog njihovog psihopatu gori od njega.

Pravi razmjeri tragedije našog glavnog grada se ne očituju u tome da šta je Mile gradonačelnik nego u tome ko se nudi ka alternativa, Anka od odojka i recimo Onaj hobit Maras.

Recimo kod nas na blogu imate mene ka precjednika i Kupusa ka protukandidata, ako zanemarimo tu neke momente opsjednutosti koji se javljaju kod blogerica u vjenčanicama, moramo priznat da imamo vrlo respektabilne kandidate.

Kojon to kolina ne bi klecnila kad bi vidila livo Kupusa a desno mene.

Evo recimo Nisa će glasat za Mene a Magnetić za Kupusa, a njih dvi poznaju nas obojicu, dakle nemore se reć, da je neiskusna blogerica zavedena slatkoričivin pričama po blogu.

Ja u stvari ne znan šta vi oćete da san van najboljeg protukandidata i vi se nemorete odlučit, nego tu nešto uzdišete, šta bi bilo da san van ponudija kojeg od ovih impotentnih antifa šta slinu ka pasi od onog Rusa kad neka od blogerica pokaže članak od noge na blogu, našta bi to ličilo, ko bi onda triba brojit glasove da ja izgubin.

- 07:19 - Komentari (21) - Isprintaj - #