Fressssssh

nedjelja, 02.02.2020.

Traži se voditelj

Drugi je dan miseca jubavi, u kojem se mačke natežu i mjavuču okolo.
Još su četri dana do mog rođendana.

Julka je rekla da će napisat post posvećen meni, ali pošto su žene privrtljive ka veljača, bolno smo svjesni činjenice da in ne moremo virovat.

Zato se mi nećemo obazirat na ništa nego ćemo pod brižnim i strogim pogledom druga Eura Nastavit sa pripremama za slet.

Imamo jedan problem, nemoremo nać voditelja, ni jedan od pedera s bloga, a ni ona lezba koju imamo neće da se druži s nama, i sad ne znan šta ćemo.
Mislija san pitat Kupusa da on obuče veštu i bude peder, pa mislin jebate šta ti je Čovik učinija, bi li ti oda okolo ka peder, Mek neće sigurno, El dijablo ima brčine, Euro mora rukovodit, Morat ćemo raspisat natječaj.

Traži se peder ili brkata lezba, za ulogu voditelja na sletu, oćemo imat Europski rođendan.

Glavna zvijezda na sletu će bit Annaboni koja će napušena letit na jugoslavenskoj zastavi, koji će onda posli Severina smotat i ugurat u pulsirajuću vadžajnu, jebate koji će to performans bit.

Inače meni je puno drago šta je novi precjednik, reka da nema ništa sporno, u tome da se jugoslavenska zastava koristi u umjetničke svrhe, tako triba precjedniče, umjetnost mora uvik bit iznad svega, brez obzira imamo li umjetnički raspoložene četnike ili ustaše, nemoremo se odricat naše povijesti, dapače tribalo je Učinit performans u kojem mlade partizanke kolju Talijane i bacaju ih u jame, na otvaranju Zlatnih žica Slavonije imat performans u kojem mlad Ustaša kolje Srbina, a Alojz zamata Maru u povijesni stijeg sa slovon U, a recimo na otvaranju Vinkovački jeseni, mogu predstavnici srpske manjine izvest performans u kojem kolju Hrvate i bagerom ih zakopavaju u masovnu grobnicu.

Umjetnost mora bit iznad svega.

Zato ćemo mi imat pravi europski rođendan, sa pederom voditeljon, publikon sa maskama protiv Corona virusa, letećom napušenom Anči, razuzdanim depiliranim blogericama u aljinama ispod koji se ne nosu mudante, veganskim specijalitetima, janjetinom na tisuću načina.

Oljica će napisat rođendansku pismu, koju će otpivat El dijablo oko kojeg će ka manita skakućat Sarah be, i nešto brbljat na vrancuskom, ali nako SenzuValno ka da jon je pridošlo.

Iden sad vidit jel Julka napisala taj post.

- 08:27 - Komentari (38) - Isprintaj - #