Fressssssh

subota, 01.02.2020.

Duhovne pripreme

Šta ono danas tribamo radit, ne mogu uvik ja na sve mislit, a vi samo da blejite i čekate novi post, linčine jedne.

Paparači su napisali da je Jenny trudna, šta je nas iz tima Jenny jako razveselilo, eno Anči cili dan radi zvijezde po kući, već je razbila dvi lampe, i mužu je nabila šljivu na oko, i još je vikala na njega, da koji kurac tu smeta dok ona izražava veselje i bavi se fitneson.

Naša bidna Jenny je morala čekat pedes godina jer je puno radila, i tek sad je ćapala zeca i ostala noseća, a more bit i da je oni Brad peder, mislin ono nikome nije uspija Napravit dite, dobro sad je biće i mekan ko duša, ali i prije se nije iskaza, garant se njemu nemore dignit.
Sad naša Jenny nije na čisto dal da rodi sebi Dite ili unuku.

Uvik s ton dicon neki problemi.
Evo i ona dva pedera kod nas šta neće da imaju dicu, ali bi ih eto baš udomljavali, su nemilo žalosni i frustrirati jer im neki centar ne da dicu.

Ja ne razumin zašto se pederi i lezbe ne dogovoru pa
Ne radu sebi dicu, umisto da ih skupljaju ka pokemone.

Di je tu omoseksualna solidarnost, zašto ne bi kolega peder učinija kolegici lezbi dite, najbolje blizance da uzmu svaki po jedno, a ne ovako sad oni jebu cili svit jer neće da imaju dicu, a baš bi se preseravali.

Danas smo tribali govorit o iskrenosti, ono bla bla kako Blogeri lažu čim zinu, da žene nisu u stanju bit iskrene jedna prema drugoj, i sve te lipe stvari, ali nećemo.
Moremo se zeru i opustit u očekivanju rođendana, sutra ćemo predstavit kostime za slet, na nagovor neki blogerica slet će bit tematski, pod naslovom važno je zvati se Jenny, pa će sve takmičarke imat aljine ispod koji se ne nosu mudante, po uzoru na Jenny Lopez.

Izvodit će se vježba morski povjetarac, tako da će se oko livade za slet metit ventulatori, koji će lagano puvat, a blogerice će se namištat tako da in vitar iz ventulatora zeru zadigne aljinu, i proventulira vadžajnu, da bi bilo napetije takmičarke će imat i šešire koje će Morat držat s obe ruke da i vitar ne odnese.

Jebate oni Euro je stvarno zajeban trener, šta sve njemu neće past na pamet, nema te opačine koju on neće smislit.

On to namjerno radi, stari lisac zna da je svaki slet ka i život, da se sve vrti oko quartrebacka nekoliko cheerleadersica i gomile nevažnih likova koji samo popunjavaju prostor.

Mislin lipo bi bilo kad bi svi mogli bit quarterbackovi, i cheerleadersice, ali ne mogu, i to naš trener Euro jako dobro zna, zato i nije skuplja pokemone nego one bogate duhom, zna Čovik i gotovo.

Uz tradiciojonalni blogerski pozdrav

Go Jenny go
Želimo vam ugodan dan

- 07:19 - Komentari (29) - Isprintaj - #