Fressssssh

ponedjeljak, 27.01.2020.

U potrazi za savršenim buncekom

Kaže Julka da ne smin drvit po istomu a meni se eto baš sviđa.
Šta više razmišljam o pravu na drugačije mišljenje sve mi se više ta ideja dopada, recimo bilo bi baš guba da zabranimo glasanje svim dijabetičarima, koji kurac oni imaju glasat nek gledaju svog posla i liče se od dijabetesa, ko zna di oni plaćaju porez i plaćaju li ga uopće.

Ili recimo pensijonerima, oni uglavnom ne plaćaju porez, a i glupi su ko kurac prvo su 45 godina glasali za komuniste i sad tries godina za adeze ili esdepe, dakle opet komuniste.

Dakle mi smo taoci maniti pensijonera.

Ili recimo Srbima, svakome Srbinu koji nije na referendumu glasa za neovisnost Republike Hrvatske, zabranit glasanje, koji kurac on ima glasat u državi koju nikad nije želio.

Ajme je mi se sviđa ovo drugačije mišljenje, da san zna uvik bi bija drugačije mislija.

Lipo bi meni Srbin ako Oće glasat triba potpisat izjavu da prihvaća i podupire neovisnost Republike Hrvatske, da je srpski terorizam i agresija za vrime domovinskog rata bila velika srpska pogreška i još bi mi se mora zaklet da će čuvat teritorijalni integritet Hrvatske i izjavu o odricanju od bilo kakve velikosrpske ideje.

Jebate koliko tu ima prostora, moglo bi se zabranit glasanje, daltonistima, lezbama, budistima, ko god nam padne na pamet, samo konzumiramo naše pravo na drugačije mišljenje.

Danas imamo dva zadatka prvi je da kažete kome bi vi zabranili glasanje, a drugi je anketa u kojin ćemo odgovorit na pitanje koga ima više među ovima koji bi konzumirali pravo na drugačije mišljenje

Odgovori su

a) antifašista
B) idiota
C) ološa
D) ostalo napiši u komentarima

Ako se baš ne bi tili nikome od ovih zamirit, jer van onda možda neće ostavljat komentare, morete komentirat i recept za buncek sa kiselin kupuson.

Sad kuvan buncek, pa ću kiseli kupus okrenit na maslinovom ulju, šufigat ga zeru sa češnjakom i crvenom paprikom, a onda ću sve skupa zapeć

Imate li vi koju volju varijantu.

- 19:54 - Komentari (47) - Isprintaj - #