Fressssssh

četvrtak, 23.01.2020.

One biglišu

Šta se ovo događa, svitu moj, kad je onomad ona anoreksična kuja našon Jenny otela muža, ove feministkinje ni zuc, ni riči, umisto da su bojkotirale filmove od anoreksične, one sve ka gluva, krmad pratu nju po enstagramu.

Ima i gori primjeraka, recimo naš budući precjednik, svi znadu da se Čovik švalerisa i to s državnin avijonon, trošija kerozin od sviju nas da bi iša općit sa onon pevaljkom va Fijume.

Jeste li čuli da je neka feministkinja podigla glas protiv tog kurvarluka, naravno da niste, one svaki oblik kurvarluka podržavaju, jebe i se za kerozin, i šta Sanjica dici tanke fete riže, da bi se stoka mogla kurvat.

Dakle moremo zajljučit da je doprinos feminizma kurvanju nemjerljiv, da su otimačice mužova proizvod tog i takvog feminizma, koji na pijedestal uzdiže La uzurpadoru, a smjernu i bogobojaznu ženu gura u zapećak, mukte je žena dokturica, nema šanse kontra pevaljke sa pulsirajućom Vadžajnom.

Danas ćemo imat veliku vježbu s nagradnom igrom.

Izrađuvat ćemo psihološki profil La uzurpadore, otimačice mužova, da vidimo od kakvog su matrijala saziđane te pevaljke s pulsirajućon vadžajnon, šta ka one Kirke biglišu dok na začaraju subjekta.

Vi tribate napisat svoja iskustva o općenju sa tuđim mužovima i ženama, avanturama sa pevaljkama, nevjernim krmcima koji nisu odolili nekoj pulsirajućoj, pa su vas ostavili, seksu s punicama, i bilo čemu drugomu vezanom za temu.

Nagrada je fantastična, šterika s mirisom vadžajne, obzirom da smo mi siromašna produkcija, nemamo originalnu šterika s mirison vadžajne od Gwyneth, nego neku falšiju,



Ko zna kako se dobiva miris od vadžajne, more bit da ona tura šteriku unutra, a more bit i nekako drugačije, ko bi ga zna.

Mogli bi mi ode Napravit isto biznis, recimo mogli bi Radit one boriće za auto, na Borić bi metili sliku od ponosne vlasnice mirisne pulsirajuće vadžajne.

Ajme baš se Veselin saznanjima iz današnje vježbe.

- 07:05 - Komentari (25) - Isprintaj - #