Fressssssh

petak, 10.01.2020.

Željno iščekivani post

Daklen danas ćemo pričat o autogenom zavarivanju i ostalim tehnikama samopomoći.
Uglavnom su to mehanizmi koji nam pomažu da učvrstimo svoja pogrešna uvjerenja i ponavljamo greške koje su nas dovele do zavarivanja.

Dosta smo se s time bavili, ajmo dalje.

Neke blogerice su već nestrpljive da čuju vrhunaravnu istinu o zabludama žena u tridesetima i njihovoj transformaciji u čudovišta u peemesu.

Daklen vako, žene u tridesetima koje tražu zagondžiju su u očajnoj situVaciji, nekako im je bed petljat s mlađim frajerima od sebe, ako se te nakupine neodgovornosti uopće mogu nazvat frajerima, jer su jednog takvog već otkačile, jer im je dopizdilo da one budu muškarac u toj vezi.

Njiovi vršnjaci ako su slobodni gledaju deset godina mlađe, jer znaju da njima mogu prodavat bozu da veličina nije važna, naravno govorimo o osobnom dohotku, onima u četrdesetima, muškarcima mislim koji još žive s mamom, žene služe samo da bi se indirektno priko njih osvetili posesivnoj aždaji od svoje matere.

Dakle žene u tridesetima su osuđene na pomalo ofucane pedesetogodišnjake u krizi srednjih godina, koji bi isto gledali one deset godina mlađe da ih nije stra optužbe za pedofiliju.

Dakle ka šta smo rekli, situVacija je očajna pa je te tridesete najbolje prispavat ko trnoružca.

A sad test sa usisivačon.

Kako bi lakše odabrali pravog zagondžiju, recite mu da tribate kupit usisavač, i pitajte ga šta on o tome misli.

Ako kaže da triba pogledat na akciji, to je bijedna škrtica.

Ako kaže da triba kupit neku određenu marku to njegova posesivna luda mater progovara iz njega.

Ako Oće kupit onaj na vodu, onda ima pasa kojeg ćete vi Morat vodit na pišanje, a kojeg mu je poklonila bivša cura.

Ako Oće kupit onog robota, nema pojma o ničemu samo vas Oće impresijonirat i uvalit u kupovinu na 164 rate.

Ako kaže da vi odaberete koji god oćete, to je pravi muškarac, oni se razumiju u televizije, usisavače su izmislili samo da ih ne gnjavite da morate stalno nešto mest.

Ima još primjera ali mi se ne da pisat.

Ako imate neki pitanja, more u inbox.

Da me bi ispalo da se samo psihološkim problemima bavimo, sutra ćemo imat psihološki triler, Kako je pjesnik tražijo Bildalu

Evo vi morete za vježbu predlagat ko bi moga glumit impotentnog pjesnika, a koja blogerica bi bila idealna za ulogu Bildale.

Evo zeru hintova

Pjesnik triba bit sklon ispadima nako ka da ima u sebi ženu u žešćem peemesu, a Bildala bi tribala bit nako zeru namiguša.

- 06:40 - Komentari (42) - Isprintaj - #