Fressssssh

četvrtak, 19.12.2019.

5 dana do Božića


Upravni sud je odlučio da dva istospolna pedera mogu udomit dite, šta je vrlo pozitivno, jer svi građani moraju imat ista prava, nemore neko ko je peder imat manje pravo ili obavezu, od bilo koga drugoga.
Zato bi tribalo ispravit i druge nepravde, recimo da se manjinski zastupnici u sabor biraju drugačije od ostalih, ili oni iz dijaspore isto, to je protuustavno, ka šta bi bilo protuustavno da je Milanka Opačić mogla usvojit Dite, a da bilo koji od ova dva pedera to ne bi moga.

Naravno kod udomljavanja se mora pazit interes diteta, jer je nedopustivo da se Dite bez roditeljske skrbi, još dodatno stigmatizira, tako da se Dica nikako ne bi smila Dat recimo narkomanima, bez obzira koliko narkoman volija dicu, ili recimo nekom hadezeovcu, da mu se Dica rugaju, ili recimo zamislimo situVaciju da se mali napušteni Rom da ovim pederima, pa da mu se Dica rugaju i pitaju ga koji mu je tata jeba kojeg tatu.

Na fejspuku je neuobičajeno mirno, moje fejspuk prijateljice ljevičarke, redom uhljebljene na državnoj sisi, za razliku od prijašnjih izbora kad su fatale ustaše po enternetu ka pokemone, su nevjerojatno tihe, ni riči protiv kolinde, svima je nešto super oni ridikul Juričan, ali nekako samozatajno.

Ko bi ga zna otkud ta tolerancija, skoro pa bratstvo i jedinstvo mojih prijateljica ljevičarki, mahom uhljebljenih na državnoj sisi, sa adezeom, teško je to razumit ali dirljivo je, skoro bi Čovik suzu pustija.

Ja ću glasat za Škoru, nije baš da mi je on nešto, ka ni ostalima koji su dezertirali ja mu ne mogu oprostit, ali ako će moj glas za Škoru pomoć da Milanović ne uđe u drugi krug, neka tako bude.

Desno krilo saveza komunista koje se zove adeze je još pre jako, ali jugoslavensku lijevu frakciju saveza komunista koja se zove esdepe bi mogli pomalo sjebat, pa se onda obračunat i s govnarima iz adezea, pa onda u konačnici i sa ekipom na državnoj sisi, i Počet gradit normalno društvo, neće ić priko noći, ali kad se već nismo obračunali s udbaškim smećem puškom devedesetih, jer su nam uvalili Srbe da se koljemo s njima, možemo sad olovkom.

A za koga ćete vi glasat?

- 21:00 - Komentari (26) - Isprintaj - #