Fressssssh

utorak, 17.12.2019.

7 dana do Božića

Precjednica je bila negdi, pa su pustili Ne dirajte mi ravnicu, a onda je neki lik porebambija i dava mote da isključu zvučnike, ka šta su isključili Tonsona na trgu kad smo bili drugi na svitu, pa moremo zaključit da ako na vlasti ostane adeze, samo će Fahreta moć pivat u Hrvatskoj, jer za razliku od ovi drugi pivača ona adezeju ne smeta pa jon niko neće isključit zvučnik.

Ko zna šta nam adeze sprema za precjedničke izbore, mogli bi u areni u Puli nastupat Đole i Rade, u areni Varaždin Momčilo, u areni Zagreb Fahreta, a u Spaladium areni Baja Mali Knindža.

Još otkad je umra drug Tito, koji je izijo svinjsku glavu pa mu je bilo loše, Niko nije uradio toliko za obranu od klerofašizma, ka vlada našeg anemičnog premijera, rijetko viđenom odlučnosti on je isključio zvučnike Tonsonu i Škori, poznatim klerofašistima, i stvorio uvjete da nastupe Bora Drljača i Miroslav Ilić.

Ja mislin da bi bilo prigodno da prije parlamentarni izbora, anemični isključi zvučnike Miši i Grdoviću, pa da na završnom predizbornom skupu adezeja nastupi Svetlana Ražnjatović, a da mali Veljko prigodno izudara skupinu klerofašista, sa Milom Hrnićem na čelu.

U Njemačku su iz Nigerije doveli 16.000 maloljetni crnkinja, organizacija koja se zove crna sikira, dovodi maloljetne crnkinje da ih Švabe jebu, to je vjerojatno iz zahvalnosti šta su Švabe primile masu crnaca i dale im socijalnu pomoć, Crna sikira osim maloljetnih crnkinja koje Švabe jebu nabavlja i drogu i druge stvari, kako bi iskazali svoju zahvalnost prema švabama, mislim bez veze je da su došli samo crnci koji grupno siluju Švabice, a da Švabe nemaju di umočit.

Za to vrime je Njemačka katolička crkva objavila da je normalno bit peder, tako da će Švabe koji nemaju para za kupit maloljetnu crnkinju, a crnci im jebu Švabice, moć uz blagoslov katoličke crkve, jebat jedni druge, a možda Crna sikira počne nabavljat i maloljetne crnce koje će onda Švabe uz veliko razumijevanje katoličke crkve jebavat.

Za očekivat je da sad kad smo mi preuzeli te orašare i natakarili ih svukud ka nekad 88 ruža za druga Tita, Švabe ka simbol božićnog duha, svukud okolo metu spomenike u obliku Crne sikire, ispod koje će bit naguženi maloljetni Nigerijci raznih spolova, i rodova.
Živila Istanbulska konvencija, i Marakeshki sporazum, doli klerofašizam, i da tribalo bi zabranit Oliverove pisme kad je umra, pa mu ne mogu isključit zvučnike, on je najgori klerofašista od svi klerofašista.

Zapamtite braćo i sestre, tko pjeva zlo ne misli, osim klerofašista.

- 07:09 - Komentari (43) - Isprintaj - #