Fressssssh

nedjelja, 15.12.2019.

9 dana do Božića

Evo počeli smo sitno brojat, devet dana je do Božića, a još manje do izbora, mediji nas svakodnevno informiraju o tome šta je rekla Katarina ili Karolina Peović, šta je obzirom na podršku birača, jednako relevantno kao ono što je rekao Anto Đapić, znači nikoliko.
Komična je ta bjesomučna potraga objektivnih i profesijonalnih hrvatskih medija za suvislim kandidatom ljevice, nakon što su nas do nedavno maltretirali Bljedolikom Dalijom, sad nas taru sa tom Karolinom koja je na dobrom putu da osvoji 0,3 posto glasova.

Uvik su o radničkim pravima najviše laprdali neradnici, a onda bi nesritni radnici glasali za takve budaletine, i znamo kako bi to završilo.
U ovom modernom vrimenu kad se kao radnici uglavnom lažno predstavljaju neradnici na državnoj sisi, a kojima je uglavnom teško otić glasat, za budaletine onda nema ko ni glasat, jednako ka ni za velike Hrvate tipa Anto Đapić.

Drug Geo je potaknut mojom konstatacijom da ove godine atejisti prigodno za Božić ne pišu gluposti, iša nešto pisat, pa i nije baš uspilo, Geo je vrlo loš ateista, skoro ka ja kršćanin, nema u njemu ni malo zla, u stvari on bi bio odličan kršćanin, kad vidimo kako se boji žene, jebate kako bi se tek boja Boga da je vjernik.

Za dobru komunikaciju, važno je ljude prihvaćat onakvima kakvi jesu, evo recimo ja sve vas prihvaćam točno onakvima kakvi ste, nemam vas nikakvu potrebu mijenjat, popravljat, čak niti uvjerit u nešto, uglavnom mi je svejedno što vi o bilo čemu mislite, dok ja mogu iznijeti svoje mišljenje o tome, ako sam zainteresiran, i mišljenje o vašem mišljenju.
Problem u komunikaciji uglavnom nastupi onda kad vi ne možete podnijet to kakvi ste, zato morate vježbat to podnošenje sami sebe.
Da bi sebi olakšali život morate se naučit nosit s činjenicama koje vam se ne sviđaju, i okanit se dojmova, dojmovi su izmišljotine koje lažovi koriste da bi prkosili činjenicama, koje su neumoljive.

Jebate je vrime leti, ka da smo jučer počeli brojit koliko ima do Božića, a prošlo je više od dva miseca, moja prijateljica Sarah Be se nekoliko puta zaljubila i odljubila za to vrime, Mela je batalila onu nesriću Vranju, Ančica još ne zna Oće li se razvest ni kad će, a o dramama koje proživljava Đulijeta šta je pala s kruške, da i ne govorimo, a vama su samo pizdarije na pameti.
Kupus je meća rezervne dijelove, profešuri su našli dostojanstvo, Greta je zamalo dobila Noblovu nagradu, Dinamo je ispa iz Europe, a mali Aleksa je oša ćaći.

Drugi kandidati diplu po planu, precjednica je adekvatnija za natjecanje u životu na vagi, ili mikrofon je vaš, Milojko će se upisat u Ginnesovu knjigu rekorda ka Čovik koji je izgubijo najviše izbora u povijesti, a tamburaš koji je kad su nas onomad Srbi napali uteka u Ameriku i oženijo Srpkinju, Oće bit precjednik adezeja.

Nije lako bit političar u Hrvatskoj, kad su onomad djelatnici i suradnici Udbe osnovali adeze, i ostavili na cjedilu Srbe i Jugoslovene iz esdepeja, dojučerašnju braću, kumove i prijatelje, nastala je velka traVuma.
Ali moralo je tako bit, jer je u protivnom, postojala opasnost da se i oni koji se nisu kleli u Jugoslaviju, i oni koji nisu surađivali s Udbom, politički organiziraju.

Tako da je najveći problem precjednici kad je podržava anemično čedo vojne lekarke, čovjeku bolnih prepona kad ga podrži idiot ka šta je Bero sam na svijetu, a tamburašu kad ga podrži bilo ko.

I kako sad bit pametan, glas za Škoru je glas za Bujanca, za Zoku može glasat samo idiot, a glas za Kolindu je glas za Pupovca, i šta je još najgore sad će onaj Sagitt uletit sa onim psihičkim bolesnikom Kolakušićem, dođe čoviku da glasa sa onu Karolinu ili Katarinu, kad već Ava nije skupila potpise.

- 10:27 - Komentari (40) - Isprintaj - #