Fressssssh

nedjelja, 08.12.2019.

16 dana do Božića

Metamorfoza je najzajebaniji proces u prirodi, koji često zna otić ukrivo ili Ostat nedovršen, evo recimo djevojčice se vrlo često metamorfoziraju u helou kiti luđakinje, ili čudakinje koje spavaju sa pasin, ili kotrljajući peemes, uglavnom rijetko se metamorfoziraju u žene.
S druge strane dječaci se metamorfoziraju dosta često u kretene, ili histerične žene ili Petre panjine, vrlo rijetko u muškarce.

Svjedoci smo kod nas na blogu da ima ženski koje pišu pismice, a koje ne razlikuju dječake od muškaraca, jer ni same nisu dovršile postupak metamorfoze, pa iako žele muškarce, stalno pronalaze dječake u fazi metamorfoze u kretena ili panjinu.

Dakle ove naše pisateljice pismica, koje moramo razlikovat od luđakinja koje umišljaju da su pjesnikinje, sutra bi mogle pristat bit nesritne kad bi dovršile vlastitu metamorfozu i bile u stanju pripoznat muškarce.

Koja je razlika između muškaraca i dječaka koji se metamorfoziraju u kretene, muškarci pišu o sisama ka ja i moj prijatelj Euro, a ovi drugi o smislu života, većim nivoima svijesti i sličnim pizdarijama.

Ili recimo muškarci pišu o janjetini, ovi drugi o pjenicama od avokada, i laprdaju o znanosti, za koji je moj frend Kupus već nebrojeno puta dokaza da nema veze su ničin.

Daklen stvar je jednostavna, djevojčica je postala ženom u trenutku kad ne bira zanimljive dječake sa sto hobija, nego muškarca koji je u stanju uvatit jelena i donit ga u pećinu.

Nekad te metamorfoze otiđu zeru u krivo pa djevojčice požele muškarci ka u gej priči Dinka Šimunovića, pa odaju okolo s nožon, a ima i drastičnih pogrešaka, kad metamorfoziraju u strašila koja odaju okolo i viču boli me kurac.

Nekad prije su bile škole za djevojčice, koje su pomagale u toj metamorfozi iz djevojčice u ženu, dok nisu brkate lezbače, koje sebe nazivaju feministicama, tražile da se to zabrani, i sad imamo to šta imamo, sodomu i onu drugu, u kojima žene traže dostojanstvo u dimu ćevapa, o tempera o more, o more :))




- 08:15 - Komentari (29) - Isprintaj - #