Fressssssh

ponedjeljak, 02.12.2019.

22 dana do Božića

Eto, igrokaz je gotov, u duhu Božića, naš anemični prajmminister je našim profešurima poklonija dostojanstvo, na stranu lovica koju će dobit zeru sad, zeru dogodine, zeru prikogodine, ako se u međuvremenu ne pridomisliz. Ja mislin da se sad profešurima nadimaju grudi od ponosa, sa novostečenim dostojanstvom biće da lebdu umisto da odaju po tleju.

Doduše profešure niko nije na koncu ništa ni pita, jer su polupismena žena sa lošon frizuron, i oni baja šta pari ka kamijondžija, odjebali članstvo i sami odlučili.

Inače ono šta smo vidili da je zadnja linija obrane dostojanstva bilo pitanje šta s viškom zaposlenih, i tribaju li oni koji loše rade imat manju plaću, tipično uhljebnički na ta pitanja svi profešuri su se pravili mrtvi.

Inače meni je strašno drago da svi dobri vridni i sposobni profešuri, dobiju pinku više love, a onima lošima, linima i nesposobnima bi zaželija da cilu povišicu potrošu na sredstva za zaustavljanje proliva.

Inače bit će zanimljivo sutra vidit kad dođu rezultati Pisa testova, koji će pokazat u kakvom nam je stanju školstvo.

Profešurima ka pokora ostaje idiotska reforma, sa izuzetno glupom ministricom na čelu, koju je postavila stranka koja je sinonim za klijentelizam i korupciju, ali i to će nekako podnit, sa novostečenim dostojanstvom.

Jedini zajeb je šta je anemični naručija analizu koeficijenata, Zato šta su mu u EU izračunali da mu je državni oparat priskup, koje će onda iznova slagat, On ili neko drugi i to kad prođu parlamentarni izbori, pa more ispast da je sve ovo silno dostojanstvo za kurac, pogotovo ako pobijedi neko drugi, zato sad lipo svi profešuri moraju glasat za anemičnog.

Eto bilo bi lipo da naši kolege ovdje profešuri podijele taj osjećaj novostečenog dostojanstva s nama, zar ne

- 19:08 - Komentari (19) - Isprintaj - #