Fressssssh

nedjelja, 01.12.2019.

23 dana do Božića

Ka šta smo jučer najavili danas je došla nedilja i to ne bilo koja nego prva nedilja došašća.

Gradonačelnik Mile nije otvorija došašće nego Advent, šta je isto samo zvuči nako belosvetski, a u stvari znači vrime u kojem očekujemo dolazak bejbi Đizsa.

Uopće nije čudno da mnoge religije, mesije prikazuju u obliku diteta, naime ko bi im bilo šta virova, da ga prikazuju u obliku nekog starog prdonje, ili nedepilirane skojevke u peemesu, svi bi utekli od takvi spasitelja.

Inače današnja zapadna civilizacija ide u kurac jer se odrekla djece, postala je razmažena besmislena nakupina bjelančevina koja umjesto djece njeguje kult pederskih pasa u dizajnerskim opravicama, pa će i skončat tako da će Adam i Steva metit svoju čiuvavu u jaslice.

Nekad smo išli u Beč i Salzburg na Advente, i divili se svom tom šarenilu i Božićnom duhu, pa bi se onda vratili u socijalističku stvarnost.
Lani sam bija u Austriji u Božićno vrime, i moran vam reć da njiovi Adventi u usporedbi s ovim našim zagrebačkim izgledaju otužno, naš gradonačelnik Mile istaknuti bivši član saveza komunista i esdepeja, koji je posta gradonačelnik glasovima ujedinjene ljevice, je napravila najbolji Advent u Europami.

Ali da se vratimo bejbi Đizusu, svi smo mi jednom bili bejbi Đizusi, rođeni bez grijeha, i sad pogledajte našta ličite, jel vam bar malo neugodno.

Našeg gradonačelnika Milu mrze razni ljudi, jer je Mile osvjedočeni antifašista, i borac za prava manjina, nikad nije bio u hadezeju, i podržavaju ga svi oni koje su potirali iz totalitarnog esdepeja, naš gradonačelnik Mile pruža utočište svakome koga potiraju, jer je duševan čovk.

Božić dolazi, nemojte bit grinčovi, popijte kuvano vino, neku rakiju, maznite kobase, pivajte zvončiće, i guštajte, barem vi kojima je Bog i gradonačelnik Mile, da da imate di.


- 12:58 - Komentari (22) - Isprintaj - #