Fressssssh

četvrtak, 28.11.2019.

26 dana do Božića

Svi ste svjedoci odvratne nepravde u režiji one olinjale nedepilirane istospolno orjentirane skojevke, koja sebe naziva blognjuz.
Nakon što ja danima pišem o prosvjetarima, i ko vidoviti Milan pogađam sve što će se slijedeće dogoditi, ta spodoba na naslovnici objavi buljuk drugih blogera ali ne i mene na čijem se blogu vodi konstruktivna diskusija o svemu i svačemu, do te mjere da su Jugosloveni tražili lekturu komentara kolege kupusa.

Kad smo već kod Milana, ne vidovitog nego onog što je oplodijo Ševku nacijonale, on je dobijo skrbništvo nad malim Aleksom zbog čega moramo pohvaliti sutkinju.

Kad smo već kod sudaca, sjećate li se onog sudca iz Zadra, koji je oslobodio one navodne silovatelje, e pa čovjek je bio u pravu, kao što sam i onda govorio, tamo se događalo nešto grozno, alkoholizam, narkomanija, maloljetnički seks, možda i prostitucija, jedino što se izgleda nije dogodilo, nije se dogodilo grupno silovanje, čak i ono jedno pojedinačno je jako upitno.
Obzirom da se mediji koji su razapinjali sudca neće ispričat, nego će se pravit mrtvi,’bilo bi lijepo da se bar neko od vas blogera koji ste sudjelovali u hajci i virtualnom linču ispriča.
Nije moguće da ćete svi bit takva govna da ćete se pravit mrtvi ko i mediji.

Ako ništa drugo ajmo svečano obećat da više nikad nećemo donosit zaključke na osnovu neprovjerenih medijskih napisa, i da pogotovo nećemo Hrvatsku ili neki grad pribijat na stup srama zbog nečega što se najvjerojatnije nije dogodilo, jer u tom slučaju smo smeće a ne ljudi zar ne.’

Ministar Marić je sinoć obznanio ono što se odavno zna, da ako prosvjetari nastave svirat kurcu niko neće dobit povišicu, i sad se predstavnici sindikata snebivaju.

To šta profesori na znaju da ako se ne potpiše novi kolektivni ugovor ili dodatci na njega, nema nikome povišice i nije tako strašno, oni ne znaju ni zašto štrajkaju, nego ka retardirani zombiji slijede puno gluplje od sebe, ali sindikalni baje bi jedino to tribali znat, da se ne regrutiraju iz redova najvećih neradnika koji o ničemu nemaju veze.

Zato bi profešurima bilo uputno da ubuduće iznajme nekoga da ih predstavlja, u konačnici ne mogu pogriješiti, većih idiota od ovih koji ih sada predstavljaju nema.

Ja bi ovu situVaciju razriješio na slijedeći način, sve one koji su na platnom spisku ministarstva,’od ministrice, jebate jeste vidili koja je to glupača, do portira u Špičkovini, za vikend sist u klupe i Dat im testove s državne mature, onima koji prođu da bi koeficijent koji tražu i pedeset posto veću plaću, a onima koji ne prođu da bi otkaz.

Eto toliko od mene, sad neko vrime neću pisat, jer sam povrijeđen, a vi slobodno recite blognjuzu šta mislite o njegovom ponašanju prema vašem omiljenom blogeru, u međuvremenu nek vas zabavlja neko drugi ja neću.

- 18:01 - Komentari (54) - Isprintaj - #