Fressssssh

utorak, 26.11.2019.

28 dana do Božića

Jedan od Najdramatičnijih likova sa jučerašnjeg prosvjeda u Zagrebu Će ge vara iz Krivodolu je reka da je on nakon 13 godina rada u školi mrtav.

Pa smo mi odlučili vidit o čemu se tu radi, jer nema smisla da nam se učitelji počmu ubijat ka blogerice, ili da nedaj Bože počmu pisat pisme.

Pa da vidimo o čemu se radi



Ka šta vidimo u školi zajedno s područnima ima 277 učenika, u 21 odjeljenju, iz čega moremo zaključit da odjeljenje ima prosječno 13 učenika.
Dalje moremo vidit da na tih 277 učenika, radi 37 učitelja što znači da na jednog učitelja dolazi 7,4 učenika.

Ako još malo proučimo vidit ćemo da na 277 učenika ima 50 zaposlenih, što nas dovodi do toga da po zaposlenom ima 5,5 učenika.

Ajmo sad vidit dalje





Kad malo pogledamo vidit ćemo da imamo po jednog učitelja za svaki predmet, po dva iz hrvatskog i engleskog i pet vjeroučitelja.



I u konačnici ćemo vidit da u školi ima pet spremačica i domar.

Eto sad znamo u kakvim uvjetima naš Će ge vara radi.

Do čega čovika dovede Hektika Krivodola.

Obzirom da znamo ako pogledamo na enternetu da osnovci imaju dva sata povijesti, tjedno, i ako vidimo da naš vrli Će ge vara drži nastavu u 8 odjeljenja moremo zaključit da radi 16 sati tjedno.

Iako to sa 16 sati tjedno je zabluda jer Čovik svaki dan iznova mora učit kad je bila Seljačka buna, i tako se spremat za nastavu, a more bit i da je razrednik pa ima i sedamnajsti sat tjedno.

Eto toliko od mene danas, sad se idem pripremat, moran vježbat slat emajlove, telefonirat, proučavat burzu, analizirat javne dražbe, slat prijave u ministarstvo, pisat fakture, odobravat plaćanja, kad sve izvježban onda ću otić na posal vozat se na viličaru dvi ure i prije marende sam doma.

- 06:48 - Komentari (30) - Isprintaj - #